Blat termic de bucatarie, Blat termic, decor 5053Р | Vellea Home
Blat termic

28mm/600mm , decor 5053Р

Blat termic de bucatarie 1
Blat termic de bucatarie 1_thumb
107 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 10 zile

Blat termic - decor  5053Р

Latime 600 mm

Grosime 28 mm

Blatul se ofera doar cu  dimensiunile indicate
 
Atentie!
Blatul este laminat cu acoperire de inalta calitate termorezistenta,cu toate acestea recomandam folosirea fundurilor de lemn sau metalice atunci cand asezati vase pentru gatit fierbinti.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la numarul de telefon afisat . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Blat termic 25.00 Lei 3.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us