3 SFATURI PENTRU A TRANSFORMA CAMERA DE ZI MICA PENTRU TOTDEAUNA | Vellea Home

 2022-12-01

3 SFATURI PENTRU A TRANSFORMA CAMERA DE ZI MICA PENTRU TOTDEAUNA

Utilizarea spatiului peretelui in avantajul dvs.si schimbarea decorului care face ca o camera sa para mica poate contribui in mare masura la transformarea unei camere de zi mici. Dar aceasta este doar una dintre abordarile pe care vi le vom oferi pentru a schimba complet aspectul sufrageriei dvs..

Sfat Nr. 1: Creati mai mult spatiu

Spatiile mici merita sa fie decorate si utilizate la fel de eficient ca si omologii lor mai mari. Dar a le amenaja intr-un mod care sa nu para aglomerat poate fi o provocare. Camera de zi este centrul locuintei si locul pe care il folosim pentru relaxare si distractie. Iata cateva idei pentru o camera de zi mica, care va vor arata cum sa va folositi cu intelepciune spatiul limitat si cum cateva modificari simple va pot face camera sa arate atat confortabila, cat si mai spatioasa.
O modalitate usoara de a improspata orice spatiu este sa vopsiti soclurile, de exemplu. Mai ales intr-un spatiu de locuit mic, un nou strat de vopsea poate deveni un accent grozav pentru camera dvs. de zi si evidentiaza detaliile. Si ,dupa cum stim, ele sunt baza bunului gust.

Creati mai mult spatiu in camera folosind  oglinzi. Reflectia oglinzii pacaleste ochiul sa creada ca spatiul este mai mare decat este. De asemenea, folosirea oglinzilor cu diferite dimensiuni, forme sau tipuri de rame va permite sa va exprimati propriul stil personal.
Cu cat este mai putina dezordine intr-o camera, cu atat va aparea mai mare. Prin urmare, trebuie sa scapam de tot ceea ce o „impovareaza”. In timp ce perdelele adauga caldura, ele pot, de asemenea, inchide un spatiu. Prin urmare, recomandam jaluzele. Sunt ideale pentru a lasa sa patrunda lumina naturala, pastrand peretii si podelele curate.

Sfat Nr.2: Alegeti mobilier functional si creativ

Pentru a utiliza eficient spatiul din camera, trebuie sa va ganditi la modalitati creative de a va depozita lucrurile. Una dintre cele mai bune idei pentru un living mic, in aceasta directie, este ca totul ar trebui sa aiba locul lui. Ganditi-va vertical cand vine vorba de depozitarea si afisarea lucrurilor. Acestea pot fi comode inalte, rafturi pentru carti si suveniruri preferate, precum si biblioteci de living cu module  functionale.

Daca in camera dvs. mica de zi pote incapea doar cateva persoane, nu exagerati cu locurile pentru sedere . Schimbati coltarul  mare sau biblioteca care va inchide camera cu un coltar sau o canapea mai mica. Desigur, va puteti baza oricand pe un taburet suplimentar, care nu numai ca va va depozita bunurile, ci va va oferi si un loc suplimentar pentru a va aseza.
Coltarul de bucatarie s-ar putea ,de asemenea,incadra si el ca o solutie buna pentru camera de zi, atunci cand nu aveti o sufragerie separata.Astfel, veti avea ,in acelasi timp atat mobilier tapitat confortabil cat si o zona separata de servit masa.
Un sfat grozav pentru o camera de zi mica este sa folositi spatiul peretelui in avantajul dvs. Montarea televizorului pe perete elimina necesitatea unui modul TV sau a unei mese consola. Adаugati stil spatiului adаugand o comoda functionala sau o banca dedesubt pentru asezare si depozitare. De asemenea, puteti crea o  etajera-biblioteca plasata orizontal.

Agatati cosuri din tesatura pe agatatori pe perete. Acest lucru nu numai ca va va oferi spatiu suplimentar de depozitare, dar veti arata si cat de artistici si creativi sunteti. Cosurile adauga o senzatie moale si naturala oricarui spatiu. In afara de acestea, puteti folosi si lazi mici din lemn sau cutii  colorate.

Un alt truc important este sa va orientati bine in spatiul camerei si sa gasiti toate nisele convenabile pe care le puteti umple cu lucrurile de care nu aveti nevoie zilnic.

Si nu uitati sa tineti pasul cu moda. Majoritatea mobilierului modern are un profil scund si subtire si, prin urmare, este ideal pentru camerele de zi mici. Decorati cu mobilier modern in culori deschise pentru a deschide camera. Nu trebuie sa pariati pe seturi si solutii de tip unic.Dimpotriva! Cu cat abordati mai indraznet viziunea acestei incaperi, cu atat mai mult confort veti asigura.

Sfat Nr.3: Alegeti decoratiunea si accesoriile potrivite

Si ,cand vorbim despre viziune, nu putem sa nu  acordam atentie la accesorii. Dupa cum am mentionat deja, folosim la maximum peretii camerei de zi pentru a economisi spatiu. Asa ca sa-i „supraincarcam” cu arta!Chiar asa, exprimati-va vointa si stilul! Dati-i peretelui sansa de a spune povesti.

Afisarea de lucrari de arta pe perete va folosi spatiul vertical si va adauga un stil personal camerei  dvs. de zi.Alegeti ceva care ofera o dispozitie inalta, eterica - cum ar fi arta florala de perete, de exemplu. Accentele metalice vor adauga stralucire, geometria va sparge atmosfera. Culorile bogate vor crea decorul indraznet al acestei incaperi.
Accesoriile pot fi combinate si cu un mic covor situat in mijlocul livingului.

Indiferent de ce abordare ati alege, orice se potriveste in designul interior modern, atata timp cat se potriveste stilului dvs.. Cautarea echilibrului si a armoniei cu spatiul ne face sa ne exprimam tot mai mult prin casele noastre. Prin urmare, suntem alaturi de dumneavoastra cu cele mai bune sugestii si idei pentru casa dumneavoastra.

Follow us