Canapea Viena, Viena, bordo | Vellea Home
Viena

Canapea , bordo

Canapea Viena 1
Canapea Viena 2
Canapea Viena 3
Canapea Viena 4
Canapea Viena 5
Canapea Viena 6
Canapea Viena 1_thumb
Canapea Viena 2_thumb
Canapea Viena 3_thumb
Canapea Viena 4_thumb
Canapea Viena 5_thumb
Canapea Viena 6_thumb
3251 lei
Reducere: -34%
2116 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

bordo

Livrare gratuita: 30 zile

Canapea Viena

Dimensiuni:

- L205 B90 H70-90 cm

Materiale finisaj:

- textile polyester SOLAR

*Tesatura are un strat de acoperire pe bază de nanoparticule, care blocheaza efectiv penetrarea murdariei. Acest lucru va permite sa eliminati chiar si petele dificile fara a fi nevoie de detergenti. Tehnologia EASY CLEAN ajuta la curatarea  petelor doar cu apa sau apa cu sapun, datorita carora puteti elimina cu usurinta petele de ketchup, cafea sau pix.

Pet Friendly este o tehnologie care usureaza curatarea parului si a murdariei de la animalele de companie. Pet Friendly impiedica lipirea parului de interiorul tesaturii.

Tapiterie/ umplutura :

- baza : curele de tapiterie

- umplutura: 14 cm penopoliuretan, HR 35- superelastic

Structura:

- lemn masiv, PAL , PFL MDF

Farmecul canapelei Viena creeaza o atmosfera unica in fiecare interior. Eleganta rafinata a modelului  adauga un sentiment de lux si clasa. Canapeaua Viena este tapitata cu material de inalta calitate  - densitate inalta , suprafata moale catifelata si usor de intretinut. Umplutura foarte elastica ofera un confort exceptional.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Deteriorari cu un astfel de caracter nu vor fi acceptate ca reclamatie

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1

Pachet 1: 205/82/50 cm., greutate  57 kg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Viena 72.00 Lei 77.00 Lei 25.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us