Dulap de bucatatrie Nadia 143, colt, Nadia 143, alb lucios | Vellea Home
Nadia 143

Dulap de bucatatrie pentru colt , alb lucios

Dulap de bucatatrie Nadia 143, colt 1
Dulap de bucatatrie Nadia 143, colt 2
Dulap de bucatatrie Nadia 143, colt 3
Dulap de bucatatrie Nadia 143, colt 4
Dulap de bucatatrie Nadia 143, colt 1_thumb
Dulap de bucatatrie Nadia 143, colt 2_thumb
Dulap de bucatatrie Nadia 143, colt 3_thumb
Dulap de bucatatrie Nadia 143, colt 4_thumb
316 lei
170 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

alb lucios

Livrare : 10 zile

Este necesara prindere pe perete.
Dimensiuni:
-  L65,5/B35.5/H70 cm.

Corp: PAL, Culoare alb perlat

Usi si fronturi: PAL, Culoare: alb lucios

Feronerie/mecanism:
• Maner metalic
• Balamale cu inchidere lina
Model universal - directia se stabileste la montaj.

Atentie!

Diblurile pentru montajul pe perete sunt incluse. 

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.Dulapurile se livreaza neasamblate. In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal. Bucataria moderna este combinatia perfecta intre functionalitate si design. Cu ajutorul modulelor puteti folosi in mod optim spatiul de care dispuneti si puteti aranja bucataria conform posibilitatilor si dorintelor Dumneavoastra.Pentru a va familiariza cu toate posibilitatile pe care bucataria modulara Nadia vi le ofera, va rugam sa va uitati la toate elementele modulare necesare in completarea bucatariei Dumneavoastra: blat de bucatarie, placa posterioara, plinte si toate elementele de legatura si fixare necesare. Toate placile din PAL melaminat utilizate in confectionarea acestui produs au certificat de calitate de la producator si corespund celor mai inalte norme europene de siguranta si ecologie. Dulapul se livreaza intr-un ambalaj rezistent care ii faciliteaza transportul si include instructiuni usoare de montaj. 

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

Numar pachete: 3

Pachet 1: 78/36/8 cm, greutate 10,8 kg
Pachet 2: 78/46/4 cm, greutate 4,3 kg
Pachet 3: 20/16/10 cm, greutate 0,5 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Nadia 143 93.00 Lei 12.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us