Etajera Astrid L, Astrid L, alb lucios | Vellea Home
Astrid L

Etajera , alb lucios

Etajera Astrid L 1
Etajera Astrid L 2
Etajera Astrid L 3
Etajera Astrid L 4
Etajera Astrid L 1_thumb
Etajera Astrid L 2_thumb
Etajera Astrid L 3_thumb
Etajera Astrid L 4_thumb
787 lei
Reducere: -33%
526 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

alb lucios

Livrare gratuita: 10 zile

Este necesara prinderea corpului pe perete!
Se poate utiliza atat in pozitie verticala cat si in pozitie orizontala.
Dimensiuni:
- L70 В30 H184 cm.
Materiale:
Corp:
- PAL melaminat
 
Etajera Astrid L este o piesa de mobilier extrem de functionala care va ofera posibilitatea de a o utiliza in moduri si situatii diferite. Structura ei va permite sa diversificati interiorul, asezand-o in pozitie verticala sau orizontala. Puteti aseza doua module diferite unul langa celalalt sau unul peste celalalt. Aspectul ei universal o face potrivita atat pentru mobilarea locuintei cat si a biroului. Etajera este confectionata din PAL melaminat de inalta calitate, cu certificat de calitate de la producator.
 
Atentie!
Recomandăm ca etajera sa se ataseze de perete cu placutele  din set.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 4
Pachet 1: 188/30/6 cm., greutate 11,5 kg.
Pachet 2: 188/30/6 cm., greutate 11,6 kg
Pachet 3: 54/52/7 cm., greutate 8 kg.
Pachet 4: 20/15/10 cm., greutate 0,6 kg.
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Astrid L 179.00 Lei 18.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us