Fotoliu Arturo II, Arturo II, wenge | Vellea Home
Arturo II

Fotoliu , wenge

Fotoliu Arturo II 1
Fotoliu Arturo II 1_thumb
688 lei
486 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

wenge

Livrare gratuita: 10 zile

Fotoliu Arturo ll
- dimensiuni: L62 B71 H82 cm
- tapiterie: piele ecologica, burete 8 cm., materiale suplimentare de tapiterie
- structura: PAL, lemn masiv
 
Un fotoliu chic si confortabil care imbina stilul exclusivist si designul marcii Vellea Home
Arturo a fost special creat pentru spatiile de birouri si pentru localurile cu cerinte mari in ceea ce priveste calitatea si luxul. Profilul caracteristic elegant subliniaza aspectul rafinat si confortabil al modelului. Este tapitat integral cu piele ecologica a carei elasticitate excelenta si rezistenta garanteaza buna mentinere a aspectului exterior, precum si o intretinere usoara. Fotoliul face parte din gama Arturo, care permite combinarea unor module diferite ca lungime.  
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.
Deteriorarile de acest fel nu vor fi acceptate ca reclamatie.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii
Nr. pachete: 1
Pachet 1: 72/82/72 cm., greutate 16 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Arturo II 29.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us