Masa dining Doni, Doni, stejar Evoc | Vellea Home
Doni

Masa dining , stejar Evoc

Masa dining Doni 1
Masa dining Doni 1_thumb
233 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Mesele Doni va asigura garantat stilul, confortul si o rezistenta de exceptie.

Dimensiuni: L120 B75 H75 cm

Realizata din PAL melaminat.

Masa de dining se foloseste zilnic, acesta fiind un lucru absolut obisnuit. Aceasta serveste nu doar ca un loc de luat masa, ci, de multe ori si ca blat de bucatarie pentru pregatirea preparatelor culinare. Aceasta dubla functionalitate presupune rezistenta si stabilitate, cateodata in detrimentul designului. Oricum, in mod traditional, mesele de dinig nu sunt disponibile intr-o mare varietate, probabil si din cauza faptului ca nu sunt prea cautate in comparatie cu restul pieselor de mobilier. Insa lucrurile nu stau nici pe departe asa in ce priveste oferta si gama noastra de produse. Va recomandam acest minunat model – masa de dining Doni. Realizata din PAL melaminat , aceasta masa este confortabila si compacta, nepretentioasa si functionala. Sau cu alte cuvinte, un produs de care veti fi multumiti.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilei.

Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT acoperite de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Numar pachete: 1

Pachet 1:  126/80/7 cm, greutate 18,6 kg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Doni 79.00 Lei 12.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us