Masuta de cafea Katlin II, Katlin | Vellea Home
Katlin

Masuta de cafea

Masuta de cafea Katlin II 1
Masuta de cafea Katlin II 2
Masuta de cafea Katlin II 3
Masuta de cafea Katlin II 4
Masuta de cafea Katlin II 1_thumb
Masuta de cafea Katlin II 2_thumb
Masuta de cafea Katlin II 3_thumb
Masuta de cafea Katlin II 4_thumb
588 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Masuta cafea Katlin II
Dimensiuni:
- L110 В60 H43 cm.
Structura si blat:
- MDF 40mm, melaminat cu decor realistic de lemn
- raft: sticla transparenta termosecurizata 6 mm.
Datorita designului modern, masuta Katlin este completarea ideala in mobilarea locuintei moderne. Structura este realizata din elemente MDF melamint cu decor realistic de lemn. Blatul de sticla terosecurizata ofera spatiu suplimentar de depozitare.
Atentie!
 Rezistentaa sticlei securizate este de cateva ori mai mare decat cea a sticlei obisnuite. Cu toate acestea, va atragem atentia sa feriti muchiile mesei de lovituri puternice cu obiecte dure, precum si de sarcini statice mari. 
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilei.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT acoperite de garantia lor.
 Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea SERVICII.
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Katlin 39.00 Lei 18.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us