Modul TV Neo, Neo, stejar sonoma + alb lucios | Vellea Home
Neo

Modul TV , stejar sonoma + alb lucios

Modul TV Neo 1
Modul TV Neo 2
Modul TV Neo 3
Modul TV Neo 4
Modul TV Neo 5
Modul TV Neo 1_thumb
Modul TV Neo 2_thumb
Modul TV Neo 3_thumb
Modul TV Neo 4_thumb
Modul TV Neo 5_thumb
259 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Modul TV Neo

Dimensiuni:

- L102 B43 H39 cm.

Materiale:

- PAL melaminat

- decor – stejar sonoma + alb lucios

Modulul Tv Neo este un model practic si universal, potrivit pentru orice locuinta moderna. Modelul are un design simplu si usor, care se potriveste armonios cu tendintele contemporane ale mobilarii. Modulul este realizat din PAL melaminat de inalta calitate. Suprafetele sunt netede, usor de curatat si intretinut.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. 

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Numar pachete: 2

Pachet 1 : 10/43/8 сm, greutate- 19 кg
Pachet 2: 20/15/10 cm, greutate - 2 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Neo 61.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us