Panou de perete pentru bucatarie, Panou de perete, decor stеjar sonoma | Vellea Home
Panou de perete

15mm/500mm , decor stеjar sonoma

Panou de perete pentru bucatarie 1
Panou de perete pentru bucatarie 1_thumb
37 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Dimensiuni generale:

-grosime 15 mm

-latime 600 mm

Lungime-  se ofera doar in  lungilimile indicate

Culoare: stejar sonoma

PVC cant 0,4 mm 
- 3 canturi- 1  cant  pe partea lunga si 2 canturi pe partile scurte

Panoul de perete este realizat din PAL melaminat cu certificat de provenienta si de calitate, ce corespund cerintelor europene de siguranta si de mediu. 

Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la numarul de telefon afisat . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Panou de perete 22.00 Lei 3.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us