Pat pentru copii Domek 2 + saltea, Domek 2, pin + alb | Vellea Home
Domek 2

Pat pentru copii + saltea 80/160 , pin + alb

Pat pentru copii Domek 2 + saltea 1
Pat pentru copii Domek 2 + saltea 1_thumb
2670 lei
Reducere: -31%
1841 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Patul are inclusa si saltea cu dimensiunea de  80/160 cm

Dimensiuni:

- pat: L164 B84 H180 cm

Materiale:

- pal melaminat
-  lemn masiv

Saltea:

- penopoliuretan 7 cm..

Creati o atmosfera confortabila si un mediu creativ pentru copii dvs.cu modernele si frumoasele paturi . Patul este creat din materiale de inalta calitate , cu suprafete durabile si usor de intretinut precum si cu adezivi de inalta calitate pentru cant care garanteaza durabilitatea si siguranta in timpul utilizarii in conformitate cu cerintele pentru creare unui mediu sigur.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilei. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
 Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Domek 2 201.00 Lei 49.00 Lei 18.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us