Scaun Aton, Aton II, bej | Vellea Home
Aton II

Scaun de masa , bej

Scaun Aton 1
Scaun Aton 2
Scaun Aton 3
Scaun Aton 4
Scaun Aton 5
Scaun Aton 1_thumb
Scaun Aton 2_thumb
Scaun Aton 3_thumb
Scaun Aton 4_thumb
Scaun Aton 5_thumb
390 lei
Reducere: -31%
267 lei/buc.

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Scaun Aton

Modelul este disponibil doar in set de 2 buc.

Dimensiuni:

- L44 B58 H98 cm.

Structura:

- lemn masiv

- imbinari structurale intarite

Sezut:

- baza: arcuri zig zag + curele tapiterie

- umplutura : spuma poliuretanica, fetru

- textil poliester

Pentru o masa frumoasa si confortabila, ne bazam pe confortul si estetica scaunelor moderne. Scaunul Aton este o propunere eleganta si stil universal potrivit pentru fiecare masa moderna.

Modelul ofera un confort maxim datorita bazei elastic speciale din arcuri si curele. Structura este realizata din lemn masiv, care garanteaza rezistenta si stabilitate excelenta. Punctele cheie sunt intarite supliemtar cu suruburi metalice.

Scaunul este tapitat cu textil, cu o suprafata moale, placuta la atingere.

 

 

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir, SUNT POSIBILE DIFERENTE DE NUANTA intre produsele din imagine si culoarea individuala a fiecarui produs in parte.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Numar pachete: 1
Pachet 1:91/40/47 cm., greutate 14 kg
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Aton II 32.00 Lei 9.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us