Scaun Eliz, Eliz, maro cu bej | Vellea Home
Eliz

Scaun de masa , maro cu bej

Scaun Eliz 1
Scaun Eliz 2
Scaun Eliz 3
Scaun Eliz 4
Scaun Eliz 5
Scaun Eliz 1_thumb
Scaun Eliz 2_thumb
Scaun Eliz 3_thumb
Scaun Eliz 4_thumb
Scaun Eliz 5_thumb
256 lei
Reducere: -31%
175 lei/buc.

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Modelul se ofera doar in set de  2 buc.

Dimensiuni:

- L43,5 B54 H93 cm.

Material finisaj:

- piele ecologica de inalta calitate

Tapiterie/umplutura:

- spuma poliuretanica

Picioare:

- lemn masiv de cauciuc

- culoare wenge

Mobilierul frumos impresioneaza prin designul original si eleganta netrecatoare. Cu scaunul stilat Eliz, diningul dumneavoastra va fi intotdeauna modern. Scaunul este tapitat cu piele ecologica, material cu o suprafata moale si placuta la atingere, usor de intretinut.

Structura scaunului este realizata din lemn masiv, rezistent.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Puteti comanda acest produs in orice reprezentata, pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, cititi CUM COMAND si TERMENI SI CONDITII.

Numar pachete: 1
Pachet 1: 93/43/26 cm., greutate 9,6 kg.

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Eliz 22.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us