Biblioteca Iva, Iva, stejar sonoma | Vellea Home
Iva

Biblioteca , stejar sonoma

Biblioteca Iva 1
Biblioteca Iva 2
Biblioteca Iva 3
Biblioteca Iva 1_thumb
Biblioteca Iva 2_thumb
Biblioteca Iva 3_thumb
1083 lei
Reducere: -40%
643 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 30 zile

Biblioteca Iva
Nu este necesara prinderea corpului pe perete!
Dimensiuni:
- L140 B47 H153 cm.
- spatiu pentru TV: L103/H70 cm
Materiale:
- PAL melaminat
- spate HDF
- cant PVC
Usi/fronturi:
- PAL melaminat
Feronerie:
- balama foarfeca pentru usa rabatabila
- manere aluminiu
 
Biblioteca Iva este o solutie universala practica, cu care puteti mobile camera de zi sau dormitorul. Are o repartizare functionala optima oferind suficient spatiu pentru orice lucru util.  Biblioteca este realizata din PAL melaminat, cu margini adezive de inalta calitate, care asigura o rezistenta ridicata la dezlipire. Toate materialele folosite sunt certificate conform normelor europene de siguranta.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilei.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
 
Nr. pachete: 2
Pachet 1: 125/36/15.5 сm, greutate 28,5 кg
Pachet  2: 145/47.5/8.5 сm, greutate 28,7 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Iva 172.00 Lei 37.00 Lei 15.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us