Vellea Home |

Fiecare client al site-ului care îndeplinește următoarele condiții:

  1/Fiecare persoană care a împlinit vârsta de 18 ani, client  al Vellea Home S.R.L.

  2/Persoana înregistrată pe site-ul velleahome.ro care completează cererea online pentru card „Vellea Home“, care include următoarele informații: nume și prenume, vârsta, locația, numărul de telefon, adresa de e-mail și îşi exprimă consimțământul expres pentru prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de acesta, prin bifarea căsuței /checkbox/ în formularul de înregistrare.

3/ Pentru înregistrare este necesară crearea unui profil cu datele personale specificate în mod corect. Clientul trebuie să îşi dea acordul, bifând câmpul specificat pentru a primi informații despre promoții speciale, la adresa de e-mail notată în formularul de înregistrare. Înregistrarea se încheie prin selectarea butonului virtual “Înregistrare“.  Odată activat cardul virtual, clienții îl pot vedea pe profilul lor. Va avea notat numele deținătorului generat de datele de la punctul 2 din acest capitol, pe care clientul l-a indicat la înregistrare, împreună cu un număr de serie unic.

 4/ Pentru clienții  deja înregistrați în programul „client loial“ nu este necesară efectuarea niciunei acțiuni suplimentare.

5/Pentru utilizatorii care încep să se înregistreze în programul „Card Vellea Home“, dar fără înregistrare pe site, oferim posibilitatea de a crea automat un profil pe site prin completarea formularului de înregistrare în program.

6/După activarea cardului virtual “VELLEA HOME”, participanții pot beneficia de reducerea oferită de comerciant pentru produsele cu eticheta specificată. La descrierea fiecăruia dintre aceste produse va fi atașat într-un câmp special „Preț cu card VELLEA HOME“. Acest preț va fi afișat individual pe site pentru produsul specific.

7/După activarea cu succes a cardului virtual „VELLEA HOME“, drepturile asupra acestui card pot fi utilizate indiferent de metoda de solicitare a comenzilor viitoare (pe site).

8/ Lipsa înregistrării pe site nu îngrădește în nici un fel dreptul celorlalți utilizatori neînregistrați de a cumpăra în mod liber pe site-ul velleahome.ro.
9/Reducerile oferite de comerciant prin programul “Card VELLEA HOME” nu pot fi combinate cu alte reduceri sau facilități.

10/Când se modifică informațiile personale sau de contact, clientul trebuie să efectueze aceste modificări în profilul său. În cazul în care clientul nu efectuează corecția datelor, toate notificările/mesajele despre program vor fi considerate ca fiind trimise corespunzător coordonatelor specificate de către client, societatea neasumându-și nicio responsabilitate în cazul neprimirii mesajelor sau altor informații.

11/ Clientul are dreptul în orice moment sau după efectuarea și plata comenzii actuale să dezactiveze cardul său “VELLEA HOME”, renunțând astfel la toate drepturile acestui program. Aceasta acțiune este posibilă prin profilul clientului.

12/Organizatorul îşi rezervă dreptul, în orice moment, de a modifica Termenii si condiţiile programului, să modifice procedura de emitere a cardurilor și acordarea de reduceri, precum și să dezactiveze cardul în toate cazurile de abuz din partea clientului.

13/ Organizatorul are dreptul de a pune capăt inițiativei  „Card VELLEA HOME“ în orice moment în caz de abuz din partea clientului, încălcări ale condiţiilor generale, împrejurări de forță majoră sau de natura tehnică, situație în care clienții vor fi înștiințați la datele de contact oferite.  Comenzile plasate până la momentul notificării vor fi considerate ca acceptate și vor fi onorate de către Organizator. După trimiterea notificării de către Organizator către client, comenzile pot intra în sistemul Organizatorului însă nu vor mai fi onorate.

14/ Datele personale sunt prelucrate și stocate pe o perioadă de 5 ani, începând cu data depuneri cererii pentru primire Card VELLEA HOME, după care dacă persoana nu și-a dat din nou consimțământul vor fi șterse din baza de date.

15/Vă informăm, că în conformitate cu legislația în vigoare aveți dreptul la plângere în privința modului, în care se prelucrează datele dvs,  către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, www.dataprotection.ro , [email protected]

16/ Daca aveți întrebări in legătura cu protecția datelor, va puteți adresa Vellea Home prin intermediul persoanei de contact:

Nina Vladimirova

[email protected] 

 

Actualii termeni si condiții sunt publicați si valabili 10-4-2019 /Actualizați ultima dată 01-9-2021/

 

Follow us