Vellea Home |

Stiri

Castigatorii tombolei dintr-un sondaj realizat in februarie 2024 in randul clientilor Vellea Home, Romania:

 

  1. Canapea Viena – F.Dante – 073****494 
  2. Perna decorativa – D.Gavril – 077****157 
  3. Perna decorativa –  A.Ardelean – 074****922 
  4. Perna decorativa – A.Eghet – 073****460  
  5. Perna decorativa – A.Cretu – 073****192
  6. Perna decorativa – B.Mihaela – 074****542 
  7. Perna decorativa – L.Cosmina – 074****448 
  8. Perna decorativa – N.Aurel –  072****923
  9. Perna decorativa – L.Ovidio – 074****151
  10. Perna decorativa – B.Ion – 072****660
  11. Perna decorativa – E.Paraschiv –  073****466

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Condiții generale pentru participarea la Chestionarul de satisfacție al cliențilorÎN PRIMUL RÂND MULȚUMIRI !

Prin prezentul chestionar ne propunem să cunoaștem mai bine nevoile dumneavoastră astfel încât să venim în întâmpinarea acestora.

În acest sens, vă rugăm să acordaţi cateva minute din timpul dumneavoastră pentru a răspunde la aceste întrebări.

Acest proiect este extrem de important pentru noi deoarece ne ajută să corectăm și să îmbunătățim tot ceea ce facem pentru a vă pune la dispoziție servicii calibrate pe așteptările dumneavoastră.

Apreciem timpul dvs. și, pentru aceasta, vrem să vă răsplătim fidelitatea, dedicarea și implicarea acordandu-va cateva premii. Astfel că, prin tragere la sorți, veți putea câștiga 1 Sofa Vienna si 10 x perne decorative.

Ce trebuie să faceți?

Toți clienții noștri care au optat, înainte de data de 16.02.2024 pentru primirea newsletter-ului nostru, vor găsi în acest newsletter un link pentru accesarea chestionarului nostru. Cei care doresc să completeze acest chestionar vor participa la tragerea la sorți pentru câștigarea unuia dintre cadourile pe care le oferim, 1 Sofa Vienna si 10 x perne decorative.

I. ORGANIZATOR.

VELLEA HOME SRL”, persoană juridică română înregistrată în Registrul Comerţului cu nr. J40/13223/2016 şi cod fiscal RO36613286, având sediul in București, Sector 5, str. Epigonilor, nr 85, camera 2, denumit in continuare „VELLEA Home” sau Organizatorul.

 

II. DESPRE PROIECT (fara achizitie de produse)

Art. 2. (1) În perioada 21.02.2024 – 20.03.2024 VELLEA HOME lanseaza acest chestionar pentru măsurarea satisfacției clienților, cu scopul de a cunoaște mai bine nevoile clienților, în scopul îmbunătățirii serviciilor și produselor oferite.

Vellea Home răsplătește participanții la acest chestionar prin acordarea unor cadouri, prin tragere la sorți, după cum urmează:

 • 1 sofa Vienna

 • 10 perne decorative

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina https://velleahome.ro/page/news-1 , la data de 27.03.2024

In termen de 5 zile lucratoare de la anuntarea fiecaruia dintre castigatori, Organizatorul il va contacta pe acesta din urma prin e-mail si telefon, iar fiecare castigator trebuie sa furnizeze Organizatorului detaliile de livrare a cadoului. Daca Organizatorul nu reuseste sa contacteze un Participant Castigator in aceasta perioada, acesta din urma pierde cadoul, iar Organizatorul va efectua o noua tragere la sorti si va anunta un alt Participant castigator.

Participarea la joc nu este legata de achizitionarea vreunui produs de-al Organizatorului.

 

III. PARTICIPANTI.

Art. 3. La Chestionar poate participa orice persoana fizica cu varsta de peste 18 ani, client sau fost client al Organizatorului, pentru că scopul completării acestui chestionar este cunoașterea nevoilor clienților și a experienței de cumpărături cu Organizatorul. Angajatii Organizatorului, precum si membrii familiei acestora (copii, parinti si sotii), nu au voie sa participe. Prin efectuarea oricareia dintre actiunile de participare la acest Chestionar, participantii declara ca au implinit varsta de 18 ani, accepta acesti Termeni si Conditii Generale si au dreptul de a efectua in mod valabil si nelimitat toate actiunile in legatura cu participarea lor.

 

IV. CONDITII.

Art. 4. Fiecare persoană care dorește să ia parte la completarea Chestionarului trebuie să acceseze https://survey.alchemer.com/s3/7706010/RO-Market-0224

si să urmeze pașii indicati in chestionar.

Art. 5. Nu este permisa inlocuirea cadoului cu echivalent banesc.

Art. 6. Un participant poate castiga maximum un cadou.

Art. 7. In baza art.108, alin.1, si art.110 alin.4 lit a) din Legea 227/2015 Codul fiscal, sunt impozabile veniturile din premii cu o valoare de peste 600 RON . Organizatorul are obligatia de a calcula si retine impozitul aferent venitului din premii. Impozitul datorat se plateste de catre Organizator.

Art. 8.In cazul in care un participant a transmis date false sau a incalcat sau eludat in alt mod regulile de participare la acest Chestionar, Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina un astfel de participant de la tragerea la sorti a cadourilor.

Art. 9. (1) Organizatorul este administratorul datelor personale colectate ale participantilor in legatura cu participarea la Chestionar.

(2) Persoanele care doresc sa participe la completarea Chestionarului isi dau consimtamantul expres si liber ca datele personale furnizate de acestea (nume si prenume, numar de telefon si e-mail de contact, adresa de livrare a cadurilor) sa fie colectate si prelucrate de Organizator in scopul inregistrarii pentru participarea la chestionar, comunicarea in legatura cu primirea cadourilor. Administratorul poate furniza toate sau o parte din datele personale ale participantilor castigatori subcontractantilor, inclusiv unei companii de curierat, in scopul livrarii cadourilor si desfasurarii Chestionarului.

(3) Organizatorul informeaza participantii ca datele personale furnizate de acestia vor fi inregistrate si utilizate numai si numai in legatura cu acest Chestionar.

(4) Toate datele personale ale participantilor, colectate prin pagina Chestionarului, sunt distruse automat dupa o luna de la completarea Chesionarului și trimiterea cadourilor catre participantii castigatori.

(5) Organizatorul ia masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja datele personale ale participantilor la acest Chesionar de măsurare a satisfacției.

(6) Politica de protectie a datelor cu caracter personal, publicata pe site-ul Organizatorului, se aplica problemelor nerezolvate prin acesti termeni si conditii generale in legatura cu datele cu caracter personal: https://velleahome.ro/page/politica-de-protectie-datelor-cu-caracter-personal .

(7) In cazul in care exista vreo indoiala caVellea HomeSRL prelucreaza datele personale ale participantilor in mod ilegal, acestia au dreptul sa contacteze Autoritatea pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal,

Bd. G-ral Gheorghe Magheru Nr. 28-30
Sector 1, cod poștal 010336
București, România
+40.318.059.211
anspdcp[at]dataprotection.ro
dpo[at]dataprotection.ro
https://www.dataprotection.ro

, precum si pentru intrebari legate de datele personale, pot contacta responsabilul cu protectia datelor al "Vellea Home la e-mail: [email protected].

Art. 10. Organizatorul are dreptul de a inceta publicarea si/sau mentuinerea activa a link-ului chestionarului in orice moment din motive tehnice, modificari relevante ale legislatiei in vigoare, ordine ale autoritatilor competente ale statului si/sau circumstante de forta majora, intructt astfel de evenimente si fenomene sunt considerate a fi externe, imprevizibile si inevitabile si care fac imposibila realizarea scopului avut în Vedere rin lansarea acestui Chestionar. Organizatorul este obligat sa informeze Participantii despre aceasta in mod corespunzator. In aceste cazuri, Organizatorul nu datoreaza despagubiri Participantilor.

Art. 11. Pentru tot ceea ce nu este reglementat de prezentii termeni si conditii generale ale participării la Chestionar, se aplica Termenii si Conditiile Generale ale companiei „Vellea HomeSRL, indicate pe site-ul https://velleahome.ro/.

 

In vigoare de la 21.02.2024.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Castigatori in concursul : " Aboneaza-te si castiga":

 

  1. Premiu Smart Watch 1 buc. – Adriana Tudor

    

  2. Premiu Casti wireless 1 set – Kovacs Melinda

    

  3. Premiu Casti wireless 1 set – Muntean Maria

    

  4. Premiu Casti wireless 1 set – Stefana Poatolache ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CONDITII GENERALE si reguli de participare la jocul „Joaca pentru produsele tale preferate in valoare de pana la 500 LEI de ​​la VELLEA HOME”, organizat de Vellea Home

SECTIUNEA 1. REGULILE JOCULUI „Joaca pentru produsele tale preferate in valoare de pana la 500 LEI de ​​la Vellea Home”

1.1. Aceste reguli determina modul de desfasurare a jocului „Joaca pentru produsele tale preferate in valoare de pana la 500 LEI de ​​la Vellea Home” (denumit in continuare „Jocul”) si reglementeaza relatiile organizatorului Jocului cu persoanele fizice care participa la joc.

1.2. Prezentele reguli sunt disponibile pe site-ul https://velleahome.ro/page/news-1

pentru perioada Jocului.

1.3. Pentru toate aspectele care nu sunt reglementate in mod expres in aceste reguli, se vor aplica regulile legislatiei romane actuale.

1.4. Aceste reguli intra in vigoare la data de 20.11.2023 si sunt valabile pe intreaga perioada a Jocului in ansamblu, precum si pana la solutionarea definitiva a tuturor relatiilor legate de acesta. Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica prezentele reguli, iar modificarile intra in vigoare dupa ce sunt publicate pe site-ul https://velleahome.ro/page/news-1.

1.5. Prin participarea la Joc, participantii sunt de acord sa respecte termenii si conditiile acestor reguli.

1.6. Jocul ofera posibilitatea de a castiga articole (cu o valoare totala de pana la 500 LEI) alese in avans de catre participant in timpul Jocului. Mecanismul de castigare a premiului este descris in Sectiunea 5 din prezentul regulament. Participantii la joc se angajeaza sa verifice disponibilitatea produselor si sa nu selecteze un produs care nu este disponibil. In cazul in care un participant este selectat drept castigator si a specificat un produs care nu este in stoc inainte sau in momentul declararii acestuia ca castigator, Organizatorul isi rezerva dreptul de a oferi castigatorului un produs similar disponibil la acelasi pret.

1.7. Membrii pot selecta articole indiferent daca au pret obisnuit sau promotional.

1.8.Premiul reprezinta venit nemonetar, supus impozitului final in conformitate cu art. 38, alin.14 din Legea privind impozitul pe venitul persoanelor fizice.

SECTIUNEA 2. ORGANIZATOR

2.1. Organizatorul Jocului este „Vellea Home” SRL, cu sediul si adresa de conducere: Strada Yagoda №6, Yambol, cu CUI-ul 206300273, denumit in continuare „VELLEA HOME” sau Organizatorul.

2.2. Organizatorul asigura mijloacele tehnice si de comunicare pentru desfasurarea Jocului si asigura premiul pentru participantul care castiga Jocul.

SECTIUNEA 3. DURATA SI TERITORIUL JOCULUI

3.1. Jocul este organizat si desfasurat pe teritoriul Republicii Romania.

3.2. Jocul se desfasoara in perioada 20.11.2023 - 23.11..2023 inclusiv. In aceasta perioada, participantul poate participa pentru a castiga un premiu din Joc.

3.3. Organizatorul pune Jocul la dispozitia publicului larg prin intermediul site-ului https://www.facebook.com/velleahome.ro/SECTIUNEA 4. CERINTE PENTRU PARTICIPAREA LA JOC

4.1. Persoanele care lucreaza in baza unui contract de munca sau civil pentru Organizator, precum si membrii de familie ai acestor persoane (parinti, sotii si copii) nu pot participa la Joc.

4.2. Un participant la Joc este orice persoana fizica apta de munca cu varsta de peste 18 ani care:

4.2.1. Are un cont Facebook valid. Prin participarea si furnizarea unui comentariu conform conditiilor stipulate, participantul este de acord ca comentariul sau sa fie publicat de catre Organizator pe pagina de Facebook a Organizatorului https://www.facebook.com/velleahome.ro/

4.2.2. In perioada din 20.11.2023 pana la data de 20.11..2023, ora 23:59, publica ca comentariu sub postarea cu Jocul de pe pagina oficiala de Facebook a Organizatorului / https://www.facebook.com/velleahome.ro/ linkuri catre produsele pe care le doreste cu o valoare totala de pana la la 500 LEI, de la Vellea Home, conform conditiilor descrise in postarea cu Jocul.

4.2.3. Comentariul trebuie sa fie public si sa nu aiba restrictii de vizibilitate

4.2.4. Indiferent de numarul de comentarii facute, o persoana poate participa la joc o singura data cu un singur comentariu.

4.3. Prin publicarea unui comentariu in sensul punctului 4.2., participantii sunt de acord sa respecte termenii si prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 5. CONDITII DE JOC

5.1. La 17.10.2023 Organizatorul va publica o postare cu Jocul pe pagina sa oficiala de Facebook / / https://www.facebook.com/velleahome.ro/

5.2. Participarea la Joc nu este legata de achizitionarea produselor oferite de Organizator.

5.3. Fiecare persoana are voie sа participe la Joc doar prin intermediul unui (un) cont Facebook.

5.4. Jocul nu este aprobat, administrat sau asociat in alt mod cu Facebook. Participantii la Joc sunt informati despre faptul ca informatiile solicitate intamplator de la acestia in cursul participarii la Joc sunt furnizate Organizatorului si nu catre Facebook.

5.5. Prin publicarea unui comentariu cu link-uri catre produse cu o valoare totala de pana la 500 LEI sub postarea cu Jocul in sensul punctului 4.2. si acceptand aceste reguli, participantii sunt de acord si declara ca nu au si nu vor avea nicio cerinta sau pretentie impotriva Facebook in legatura cu participarea si/sau accesul la Joc si ca isi vor face toate cererile si revendicarile si intrebarile, comentariile si reclamatiile in acest sens, numai si numai catre Organizator.

5.6. Castigatorul Jocului va fi extras si anunțat pe 24.11.2023. pe baza aleatorie/loterie prin intermediul platformei https://commentpicker.com/

5.7. Participantii nu pot sa efectueze actiuni sau sa utilizeze programe sau sa incerce sa eludeze/incalce regulile jocului care cresc in mod artificial sansele de a castiga un premiu , in afara de ceea ce este descris in mecanismul jocului, cum ar fi utilizarea conturilor Facebook inexistente/false, inclusiv scripturi neautorizate proprii sau ale prietenilor lor, programele pentru controlul sistematic sau automat al jocurilor sau functiile individuale ale unor astfel de programe, program partial sau total automatizat care ofera participantului un avantaj fata de ceilalti participanti etc.

5.8. Orice Participant care incalca prevederile articolului 5.8 sau Sectiunii 6 va fi descalificat de la participarea la Joc, inclusiv pierderea dreptului de a primi un premiu castigat in cadrul Jocului, daca este stabilit a fi castigător. Accesul unui astfel de participant la site-ul / https://www.facebook.com/velleahome.ro/ poate fi reziliat la discretia Organizatorului.

5.9. Participantii sunt de acord si se angajeaza sa urmeze ordinele si instructiunile Organizatorului si ale persoanelor desemnate sa efectueze suport pe internet, administrare si moderare a Jocului.

5.10. Participantul care a castigat un premiu la Joc se anunta intr-un comentariu sub postarea prin care comunica Jocul cu numele pe care il foloseste pe contul sau de Facebook pana la 23.11.2023 la ora 23:59.

SECTIUNEA 6. CERINTE PENTRU COMENTARII

6.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu permite comentarii care nu respecta conditiile Jocului sau care contin un mesaj, imagine sau orice alt continut care: - este pornografic, contine elemente de violenta sexuala sau de alta natura sau contrazice in vreun fel moralitatea si bunele maniere; - este indreptat impotriva sigurantei nationale, ordinii publice, sanatatii publice sau impotriva drepturilor si libertatii altor cetateni; - este indreptat impotriva sau dauneaza bunului nume al Organizatorului, Agentiei sau oricarei terte persoane;- contine o amenintare la adresa vietii umane si a integritatii corporale; - promoveaza discriminarea pe criterii de sex, rasa, calificare, varsta si religie; solicita violenta, comiterea unei infractiuni, incitarea la dusmanie rasiala, nationala, etnica sau religioasa; - predica o ideologie agresiva sau nedemocratica; - incalca drepturile sau libertatile omului conform Constitutiei si legilor Republicii Romania sau actelor internationale la care Republica Romania este parte;- se refera la un secret comercial, de afaceri sau personal sau la alte informatii confidentiale; - incalca orice drepturi de proprietate sau non-proprietate sau interese legale ale tertilor, inclusiv drepturile de proprietate, drepturile de proprietate intelectuala si altele; - contravine legislatiei in vigoare si prezentelor Reguli.

6.2. Comentariile care incalca in vreun fel cerintele regulamentelor anterioare nu vor fi permise sa participe la Joc. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu permite participantilor ale caror comentarii contravin prezentului regulament sa participe la Joc. Organizatorul nu poarta nicio responsabilitate in legatura cu pretentiile tertilor in legatura cu incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala. Prin publicarea unui comentariu, participantul este de acord si acorda Organizatorului dreptul de a publica comentariul pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/velleahome.roSECTIUNEA 7. STABILIREA CASTIGATORULUI SI PRIMIREA PREMIULUI

7.1. Participantul desemnat castigator la Joc trebuie sa trimita un mesaj personal pe pagina oficiala de Facebook a Vellea Home https://www.facebook.com/velleahome.ro in termen de 3 zile cu numele si prenumele din cartea de identitate si un numar de telefon de contact si adresa personala de livrare.

7.2. In cazul in care in perioada de la punctul 7.1. participantul selectat ca castigator nu trimite un mesaj personal, se considera ca participantul si-a pierdut premiul si Organizatorul NU va desemna un nou participant care sa fie anuntat ca castigator alternativ.

7.3. Castigatorul trebuie sa-si primeasca premiul in modul stabilit de Organizator in termen de 30 (treizeci) de zile de la furnizarea datelor la punctul 7.1.

7.4. Nu este permisa schimbarea unui premiu castigat cu echivalentul sau in numerar, alt premiu tangibil, bunuri sau servicii.

7.5. In baza Art. 13, alin.1, punctul 21 din Legea privind impozitul pe venit, premiile subiectului cu o valoare de peste 100 RON sunt impozabile. Organizatorul precizeaza taxa in Referinta de la art. 73 din Legea impozitului pe venit. Taxa datorata se plateste de catre Organizator. 1. INCETAREA PARTICIPARII

8.1. Fiecare participant are dreptul de a-si inceta participarea la Joc in orice moment, fara a indica niciun motiv, trimitand un mesaj personal pe pagina oficiala de Facebook a Vellea Home https://www.facebook.com/velleahome.ro.

8.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta Jocul in orice moment din cauza unor circumstante exceptionale, informand participantii in timp util prin intermediul site-ului https://www.facebook.com/velleahome.ro.si/sau in alt mod corespunzator prin mijloacele de comunicare in masa. In aceste cazuri, participantilor nu li se datoreaza compensatii pentru actiunile intreprinse pentru a participa la Joc.

8.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica prezentul Regulament, iar modificarile intra in vigoare dupa publicarea lor pe site-ul https://velleahome.ro/page/news-1.

SECTIUNEA 9. RESPONSABILITATE

9.1. Organizatorul nu este responsabil pentru daunele cauzate participantilor in timpul sau in legatura cu desfasurarea Jocului in ansamblu, sau pentru erorile si/sau deficientele in desfasurarea Jocului in ansamblu, ca urmare a unor circumstante extraordinare sau defectiuni ale paginiii web https://www.facebook.com/velleahome.ro sau in serviciul de informare si infrastructura de comunicatii si telecomunicatii.

9.2. Organizatorul nu este responsabil pentru neindeplinirea conditiilor si obligatiilor din prezentul regulament sau pentru erorile in desfasurarea Jocului in general, din cauza unor circumstante de forta majora si defectiuni ale echipamentelor de service, care se datoreaza actiunilor sau inactiunilor tertilor. , sau nu au avut loc din vina Organizatorului.

9.3. Organizatorul nu este responsabil pentru un participant selectat drept castigator care a furnizat date nevalide, inexistente, incomplete sau inexacte.

SECTIUNEA 10. DISPOZITII GENERALE

10.1. Regulile actuale sunt disponibile pe site-ul https://velleahome.ro/page/news-1.

10.2. Aceste reguli constituie regulile complete care guverneaza desfasurarea Jocului si participarea utilizatorilor la acesta. Regulile legislatiei romane actuale vor fi aplicate tuturor chestiunilor care nu sunt reglementate in mod expres in aceasta.

10.3. Organizatorul nu este obligat sa corespondeze si sa discute revendicarile necastigatoare, inclusiv la expirarea perioadei de joc sau in alte ocazii similare.

10.4. Toate litigiile dintre Organizator si participanti/utilizatori aparute in legatura cu Jocul in ansamblu vor fi solutionate in spirit de bunavointa prin negocieri intre acestia, iar in cazul in care acest lucru se dovedeste imposibil, vor fi transmise spre solutionare autoritatilor competente ale statului. .

10.5. Aceste reguli intra în vigoare la data de 20.11.2023 si sunt valabile pe intreaga perioada a Jocului in ansamblu, precum si pana la solutionarea definitiva a tuturor relatiilor legate de acesta.

SECTIUNEA 11. SOLUTIONAREA PLANGERILOR

11.1. Pentru tot ceea ce nu este reglementat cu prezentii termeni si conditii generale ale Jocului, se aplica Termenii si Conditiile Generale ale companiei „Vellea Home SRL ”, specificate pe site-ul https://velleahome.ro/.
SEC
TIUNEA 12. INFORMATII PERSONALE

12.1. Organizatorul este administratorul datelor personale colectate ale participantilor in legatura cu participarea la Joc.

12.2. La primirea premiului, castigatorul semneaza un protocol de acceptare-predare prin care se atesta predarea premiului, precum si furnizarea datelor personale necesare privind indeplinirea cerintelor fiscale-contabile referitoare la premiul in cauza (nume ,prenume si CNP).

12.3. In cazul in care un participant a transmis date false sau a incalcat sau eludat in alt mod regulile de participare la acesti Termeni si Conditii Generale, Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina un astfel de participant din Joc.

12.4. Prin participarea la joc, participantul specific declara ca indeplineste cerintele prezentului regulament, ca este de acord ca datele personale furnizate de acesta sa fie prelucrate de catre Organizatorul jocului, in calitatea sa de administrator de date cu caracter personal, si ca s-a familiarizat cu aceste reguli, este de acord cu acestea si le accepta, angajandu-se sa le respecte, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a solicita o declaratie scrisa de consimtamant de la Castigatorul jocului.12.5. Organizatorul ia masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja datele personale ale participantilor la Joc.

12.6. Toate datele personale ale participantilor colectate prin pagina Organizatorului pentru participarea la Joc sunt distruse in termen de doua luni de la incheierea Jocului, cu exceptia e-mail-urilor participantilor care au acceptat sa primeasca informatii despre promotii si oferte curente de la Vellea Home.

12.7. Pentru problemele nesolutionate de acesti termeni si conditii generale, in legatura cu datele cu caracter personal , se aplica Politica de protectie a datelor cu caracter personal publicata pe site-ul Organizatorilor: https://velleahome.ro/page/politica-de-protectie-datelor-cu-caracter-personal .

In vigoare din 20.11.2023.

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CONDITII GENERALE si reguli de participare la jocul „Aboneaza-te si castiga– octombrie 2023”I. ORGANIZATOR.

Art. 1. „Vellea Home S.R.L.”, cu sediul social si adresa conducerii: Bulgaria, Yambol, strada „Yagoda” Nr.6, cu CUI 206300273/ VAT RO43967995, denumit in continuare „VELLEA HOME” sau Organizatorul.II. PENTRU JOC (fara achizitie de produse).

Art.2.(1) VELLEA HOME organizeaza un joc „Aboneaza-te si castiga” pentru a castiga in total 4 /patru/ produse premii - 1 (o) bucata ceas smart Huawei WATCH FIT 2 MIDNIGHT BLACK 55028894 , 1.74 si 3 (trei ) bucati Casti fara fir Philips TAT1207WT/00). „Jocul”, la care se poate participa cu indeplinirea tuturor conditiilor descrise mai jos, se desfasoara in perioada 19.10.2023 – 18.11.2023. Castigatorii vor fi anuntati pana la data de 30.11.2023 pe site-ul velleahome.ro/newsletter-game in sectiunea Stiri.

(2) Participarea la joc nu este legata de achizitionarea vreunui produs de-al Organizatorului.III. PARTICIPANTI.

Art. 3. La Joc poate participa orice persoana fizica apta, cu varsta de peste 18 ani, care indeplineste toate conditiile jocului descrise mai jos. Angajatii Organizatorului, precum si membrii familiei acestora (copii, parinti si sotii), nu au voie sa participe la Joc. Prin efectuarea oricareia dintre actiunile de participare la Joc, participantii declara ca au implinit varsta de 18 ani, accepta acesti Termeni si Conditii Generale si au dreptul de a efectua in mod valabil si nelimitat toate actiunile in legatura cu participarea lor.IV. CONDITII.

Art. 4. Fiecare participant la Joc trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii de pe pagina speciala a jocului velleahome.ro/newsletter-game pentru a fi eligibil sa participe la tombola:

- Participantii trebuie sa se autentifice pe pagina velleahome.ro/newsletter-game

La intrarea in pagina, in fereastra de inregistrare este necesar sa se indice numele, adresa de e-mail si locul de resedinta.

- Organizatorul nu va include in tragerea la sorti participantii care au trimis date incorecte.

- Un participant poate castiga maximum un premiu.

- Organizatorul isi rezerva dreptul de a include participanti la tragere la sorti, numai din teritoriile in care organizatorul poate livra.

- Fiecare participant care furnizeazа adresa de e-mail este automat abonat pentru a primi e-mailuri cu scopuri de marketing, scop in care fiecare participant trebuie sa bifeze casuta prin care isi da acordul pentru prelucrarea adresei de e-mail in scop de marketing si ca este de acord cu primirea de e-mail-uri in scop de marketingV. PREMII.

Art. 5. Numаrul total de premii este de 4 (patru)produse premii, 1 (un) ceas smart Huawei WATCH FIT 2 MIDNIGHT BLACK 55028894, 1.74, 4 si 3 (trei) bucati casti wireless Philips TAT1207WT/00

 

VI. DOMENIUL DE APLICARE TERRITORIAL;

Art. 6. Jocul este organizat si condus pe teritoriul.

 

VII. CONDITII GENERALE DE PARTICIPARE LA JOC.

Art. 7. Acesti Termeni si Conditii Generale reglementeaza relatiile dintre Organizator, pe de o parte, si participantii la Joc, pe de alta parte, precum si conditiile de participare la acesta.

Art. 8. (1) Desfasurarea si participarea la Joc se realizeaza in conformitate cu prezentele conditii generale si cu regulile stabilite mai jos.

(2) Nu este permisa inlocuirea premiului cu echivalentul sau banesc.

 

Art. 9. (1) Conditiile generale sunt modificate si completate unilateral de catre Organizator.

(2) Efectul modificarilor si completarilor este in vigoare si ii obliga pe participanti din momentul dezvaluirii acestora pe site-ul velleahome.ro/newsletter-game

 

Art. 10. Regulile Jocului sunt obligatorii si sunt aceleasi pentru toti Participantii.

Art. 12. (1) Oricine indeplineste corect conditiile Jocului si respecta prezentele Reguli participa la tragere la sorti pentru a castiga unul dintre cele 4 premii. Extragerile se vor face pe baza de loterie.

(2) Un participant poate castiga maximum un premiu.

(3) ) In baza art.13, alin.1, pct.21 din Legea impozitului pe venit, sunt impozabile premiile in cauza cu o valoare mai mare de 100 RON. Organizatorul precizeaza taxa in Referinta de la art. 73 din Legea impozitului pe venit. Taxa datorata se plateste de catre Organizator.

 

Art. 13. (1) Organizatorul va anunta numele participantilor castigatori pe site-ul Organizatorului velleahome.ro/newsletter-game in sectiunea Stiri. In termen de 5 zile lucratoare de la anuntarea fiecaruia dintre cei patru castigatori, Organizatorul il va contacta pe acesta din urma prin e-mail si telefon, iar fiecare castigator trebuie sa furnizeze Organizatorului detaliile de livrare a premiului. Daca Organizatorul nu reuseste sa contacteze Castigatorul in aceasta perioada, acesta din urma pierde premiul, iar Organizatorul va efectua o noua tragere la sorti si va anunta un alt participant castigator.

 

Art. 14. In cazul in care un participant a transmis date false sau a incalcat sau eludat in alt mod regulile de participare la acesti Termeni si Conditii Generale, Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina un astfel de participant din Joc.

Art. 15. (1) Organizatorul este administratorul datelor personale colectate ale participantilor in legatura cu participarea la Joc.

(2) Datele cu caracter personal ce vor fi prelucrate sunt:

 • Nume, prenume

 • Email

 • Număr de telefon

 • Adresa la care va fi expediat premiul

 • Datele personale comunicate conform actului de identitate în vederea validării potențialilor câștigători și a premierii câștigătorilor.

Organizatorul Jocului se obliga sa prelucreze datele personale furnizate de participantii la Joc, in conformitate cu acordul scris al participantilor, cu respectarea regulilor din Regulamentul general pentru protectia datelor cu caracter personal si din Legea privind protectia datelor cu caracter personal.

(3) Consimtamantul scris al participantilor pentru utilizarea datelor cu caracter personal descrise mai sus se acorda la momentul includerii lor voluntare in Joc, conform acestor Termeni si Conditii Generale, iar Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita declaratii scrise – consimtamantul in acest sens din partea participantilor castigatori.

Cu acordul expres al Participanților câștigători, persoana și imaginea acestuia vor putea fi folosite în mijloacele de comunicare (prin orice media) utilizate de către Organizator fără niciun fel de obligație de plată.

 

Organizatorul se obligă să respecte legislația privind protecția datelor cu caracter personal pe durata Jocului. Astfel, Organizatorul se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale Participanților la prezentul Joc și să le utilizeze conform prezentului Regulament și legislației în vigoare.

 

Participanții au următoarele drepturi:

(i) dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate;

(ii) dreptul de a solicita Organizatorului rectificarea datelor cu caracter personal;

(iii) dreptul de a solicita Organizatorului ștergerea datelor cu caracter personal atunci când acestea nu mai sunt necesare în scopul organizării și desfășurării Concursului;

(iv) dreptul de a solicita Organizatorului restricționarea prelucrării;

(v) dreptul de a solicita Organizatorului transmiterea datelor cu caracter personal care îi privesc într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat;

(vi) dreptul de a se opune prelucrării, inclusivcelor efectuate în scopuri de marketing.;

(4) Toate datele personale ale participantilor colectate prin pagina Organizatorului pentru participarea la Joc sunt automat distruse dupa expirarea Jocului, cu exceptia e-mail-urilor participantilor, care vor fi utilizare in scop de marketing.

(5) Fiecare participant care a fost de acord cu termenii si conditiile generale de participare la joc trebuie sa fie de acord sa furnizeze adresa sa de e-mail in scopuri de marketing, pentru a putea fi eligibil sa participe in acest concurs.

(6) Organizatorul ia masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja datele personale ale participantilor la Joc.

(7) Politica pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, publicata pe site-ul Organizatorului, se aplica problemelor nerezolvate prin acesti termeni si conditii generale in legatura cu datele cu caracter personal: https://velleahome.ro/page/politica-de-protectie-datelor-cu-caracter-personal

, care este disponibila si in punctele sale de vanzare cu amanuntul din reteaua de magazine.

(8) In caz de indoiala ca „Mebeli Videnov” EOOD prelucreaza datele personale ale participantilor in mod ilegal, acestia trebuie sa contacteze Comisia pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, Sofia 1592, „Prof. Tsvetan Lazarov" nr. 2 sau www.cpdp.bg, precum si pentru intrebari legate de datele personale, pot contacta responsabilul cu protectia datelor al "Mebeli Videnov" EOOD la e-mail: [email protected].

 

Vom depune toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă Participanții au în continuare nemulțumiri, pot contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.roArt. 16. Organizatorul nu este responsabil pentru incapacitatea de a participa la Joc din motive independente de vointa sa rezonabila (forta majora, evenimente intamplatoare, probleme cu accesul si calitatea conexiunii la Internet etc.).

Art. 17. Organizatorul are dreptul de a inceta Jocul in orice moment din motive tehnice, modificari relevante ale legislatiei in vigoare, ordine ale autoritatilor competente ale statului si/sau circumstante de forta majora, intrucat astfel de evenimente si fenomene sunt considerate a fi externe, imprevizibile si inevitabile si care fac imposibila indeplinirea subiectului acestei tombole. Organizatorul este obligat sa informeze Participantii despre aceasta in mod corespunzator. In aceste cazuri, Organizatorul nu datoreaza despagubiri Participantilor.

Art. 18. Pentru tot ceea ce nu este reglementat in termenii si conditiile generale ale Jocului, se vor aplica Termenii si Conditiile Generale ale companiei " VELLEA HOME S.R.L.", indicate pe site-ul velleahome.ro/newsletter-game

..........

In vigoare din 19.10.2023

TERMENI GENERALI si reguli de participare la jocul

Ce set de dormitor vrei să creăm pentru tine?”,

organizat de Vellea HomeI. ORGANIZATOR.

Art. 1. „Vellea Home” EOOD , cu sediul social si adresa de conducere: Str. Yagoda №6, Yambol, cu CUI 206300273, denumit in continuare „Vellea Home” sau Organizatorul.II. DESPRE JOC (fara achizitie de produse).

Art.2.(1) ) Vellea Home organizeaza un joc „Ce set de dormitor vrei să creăm pentru tine?” pentru a castiga in total 1 premii - Lenjerie de pat 2 piese. Se poate participa la joc prin indeplinirea tuturor conditiilor descrise mai jos. 25.09.2023 pana la 30.09.2023 Anuntarea castigatorilor in data de 02.10.2023, intr-un comentariu sub postarea Jocului, pe pagina oficiala de Facebook a Organizatorului.

(2) Participarea la joc nu are legatura cu achizitionarea/utilizarea bunurilor si/sau serviciilor furnizate de Organizatori.III. PARTICIPANTI

Art. 3. La Joc poate participa orice persoana fizica apta, cu varsta de peste 18 ani, care indeplineste toate conditiile jocului descrise mai jos. Angajatii Organizatorului, precum si membrii familiei acestora (copii, parinti si soti), nu au voie sa participe la Joc.IV. CONDITII

Art. 4. La 25.09.2023 Organizatorul va publica o postare pe pagina sa oficiala de Facebook / https://www.facebook.com/velleahome.ro/ .

Fiecare participant la Joc trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii, in perioada 25.09.2023 pana la 30.09.2023 inclusiv, ora 23:59. https://www.facebook.com/velleahome.ro/ pentru a fi eligibil pentru a participa la tombola.

Pentru a participa la joc, participantul trebuie sa fi indeplinit urmatoarele conditii:

O conditie prealabila necesara pentru participarea la Joc este ca persoana fizica sa aiba o inregistrare valabila(profil personal ) pe Facebook inregistrat la adresa de internet www.facebook.com . Inregistrarea pe Facebook se efectueaza in conformitate cu conditiile si regulile generale.

 • Pentru a scrie într-un comentariu sub joc, postați un răspuns la întrebarea „ Ce set de dormit doriți să vă facem - un set de dormit Teria sau un set de dormit Arena?

 

V. PREMII

Art. 5. (1) Numarul total de premii este de 1 Lenjerie de pat 2 piese furnizate de Vellea Home.

https://velleahome.ro/lenjerie-de-pat-180

(2) Premiul " Lenjerie de pat 2 piese " reprezinta venituri nemonetare supuse impozitului final in conformitate cu art. 38, alin.14 din Legea privind impozitul pe venitul persoanelor fizice.VI. DOMENIUL DE APLICARE TERITORIAL

Art. 6. Jocul este organizat si desfasurat doar pentru teritoriul Republicii Romania.VII. CONDITII GENERALE DE PARTICIPARE LA JOC

Art. 7. Acesti Termeni si Conditii Generale reglementeaza relatiile dintre Organizator, pe de o parte, si participantii la Joc, pe de alta parte, precum si conditiile de participare la acesta.

Art. 8. (1) Desfasurarea si participarea la Joc se realizeaza in conformitate cu prezentele conditii generale si cu regulile stabilite mai jos.

(2) Nu este permisa inlocuirea premiului cu echivalentul sau banesc.

Art. 9. (1) Termenii si Conditiile Generale sunt modificate si completate unilateral de catre Organizatori.

(2) Actiunea modificarilor si completarilor este in vigoare si ii obliga pe participanti din momentul anuntarii acestora pe site-ul www.velleahome.ro .Articolul 10 Regulilз jocului sunt obligatorii și aceleași pentru toți participanții.

Art. 11. (1) Oricine a îndeplinit corect condițiile Jocului și a respectat prezentele Reguli, participă la tombolă pentru a câștiga un premiu. Tragerea la sorți se va face prin tragere la sorți, prin intermediul platformei https://commentpicker.com/1 câștigător și 1 rezervă.


(2) Oricine doreste sa participe la joc poate participa in fiecare zi pe toata perioada jocului.

(3) Un participant poate caștiga maximum un premiu.

Art. 12. (1) Organizatorul va anunța numele participantului câștigător pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MobilaVidenov . Participantul câștigător va fi anunțat printr-o publicație pe pagina oficială a Organizatorului. Câștigătorul trebuie să contacteze organizatorul prin mesaj privat prin intermediul platformei Facebook în termen de 3 zile lucrătoare de la anunțarea câștigătorilor. Dacă câștigătorii nu îl contactează pe Promotor în această perioadă, ei vor pierde premiul, iar Promotorul va anunța participantul câștigător alternativ ca participant câștigător. Premiile vor fi livrate de către Organizatori la adresa și persoana de contact specificate de câștigători.(2) Premiul va fi trimis la adresa specificată de respectivul câștigător în termen de 15 zile de la data primirii de către Câștigător. Premiul se primește numai pe teritoriul Republicii România, personal persoanei care a participat la Joc. Pentru a revendica premiul, Câștigătorul trebuie să-și prezinte actul de identitate pentru a verifica identitatea și vârsta Câștigătorul.(3) La primirea premiului, fiecare castigator semneaza un protocol de acceptare-predare, care atesta livrarea premiului, precum si furnizeaza datele personale necesare privind indeplinirea cerintelor fiscale-contabile referitoare la premiul in cauza (nume si prenume si codul numeric personal -CNP).(4) In cazul in care nu sunt indeplinite toate conditiile si cerintele pentru primirea premiului sau persoana nu este gasita la adresa indicata de acesta in termen de doua vizite, aceasta pierde dreptul de a primi premiul, iar Organizatorul nu datoreaza despagubiri pentru aceasta.(5) In conformitate cu articolul 13, alineatul 1, punctul 21 din Legea privind impozitul pe venit, premiile in cauza cu o valoare de peste 250 RON sunt impozabile. Organizatorul precizeaza taxa in Referinta de la art. 73 din Legea impozitului pe venit. Taxa datorata se plateste de catre Organizator.

Art. 13. In cazul in care un participant a transmis date false sau a incalcat sau eludat in alt mod regulile de participare la acesti Termeni si Conditii Generale, Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina un astfel de participant din Joc.

Art. 14. (1) Organizatorul este administratorul datelor personale colectate ale participantilor in legatura cu participarea la Joc.

(2) Prin faptul participarii la joc, participantul concret declara ca indeplineste cerintele prezentului regulament, ca este de acord ca datele personale furnizate de acesta sa fie prelucrate de catre Organizatorul jocului, in calitatea sa de administratorul datelor cu caracter personal, precum si cel care s-a familiarizat cu prezentele reguli, este de acord cu acestea si le accepta, obligandu-se sa le respecte.

(3) Organizatorul ia masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja datele personale ale participantilor la Joc.

(4) Toate datele personale ale participantilor colectate prin pagina Organizatorului pentru participarea la Joc sunt distruse in termen de doua luni de la expirarea Jocului, cu exceptia e-mail-urilor participantilor care au acceptat sa primeasca informatii despre promotii si oferte curente oferite de Mobila Videnov.

(5) Organizatorul isi rezerva dreptul, in orice moment si in orice etapa a jocului, in cazul suspiciunii de tentativa de abuz a dreptului de participare la joc sau in cazul suspiciunii de actiuni ilegale a unui anumit participant inregistrat, de a sterge una, mai multe sau toate postarile sale, excluzand in acest fel astfel de materiale de la participarea la joc. In acest caz, Organizatorul poate pastra datele participantului cu inregistrarea stearsa pentru o anumita perioada de timp.

(6) Politica de protectie a datelor cu caracter personal anuntata pe site-ul Organizatorilor se aplica aspectelor nerezolvate prin acesti termeni si conditii generale in legatura cu datele cu caracter personal:

https://velleahome.ro/page/politica-de-protectie-datelor-cu-caracter-personal

(7) O persoana fizica poate participa la joc o singura data cu un comentariu.

(8) Prin publicarea materialelor pentru participarea la joc, fiecare participant confirma acceptarea acestor reguli de participare la joc.

Art. 15. Organizatorul nu este responsabil pentru incapacitatea de a participa la Joc din motive independente de vointa sa rezonabila (forta majora, evenimente intamplatoare, probleme cu accesul si calitatea conexiunii la Internet etc.).

Art. 16. Organizatorul are dreptul de a inceta Jocul in orice moment din motive tehnice, modificari relevante ale legislatiei in vigoare, ordine ale autoritatilor competente ale statului si/sau circumstante de forta majora, ca atare sunt considerate evenimente si fenomene care sunt exterioare, imprevizibile si inevitabile si care fac imposibila indeplinirea subiectului acestei tombole. Organizatorul este obligat sa informeze Participantii despre aceasta in mod corespunzator. In aceste cazuri, Organizatorii nu datoreaza despagubiri catre Participanti.

Art. 17. Pentru tot ceea ce nu este reglementat cu prezentii termeni si conditii generale ale Jocului, se aplica Termenii si Conditiile Generale ale companiei „Vellea Home EOOD”, specificate pe site-ul www.videnov.ro.In vigoare din 25.09.2023------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TERMENI GENERALI si reguli de participare la jocul „Ce set de dormitor vrei să creăm pentru tine?”,

organizat de Vellea HomeI. ORGANIZATOR.

Art. 1. „Vellea Home” EOOD , cu sediul social si adresa de conducere: Str. Yagoda №6, Yambol, cu CUI 206300273, denumit in continuare „Vellea Home” sau Organizatorul.II. DESPRE JOC (fara achizitie de produse).

Art.2.(1) ) Vellea Home organizeaza un joc „„Ce set de dormitor vrei să creăm pentru tine?”,” pentru a castiga in total 1 premii - Lenjerie de pat 2 piese . Se poate participa la joc prin indeplinirea tuturor conditiilor descrise mai jos. 25.09.2023 pana la 30.09.2023 Anuntarea castigatorilor in data de 02.10.2023, intr-un comentariu sub postarea Jocului, pe pagina oficiala de Instagram a Organizatorului.

(2) Participarea la joc nu are legatura cu achizitionarea/utilizarea bunurilor si/sau serviciilor furnizate de Organizatori.III. PARTICIPANTI

Art. 3. La Joc poate participa orice persoana fizica apta, cu varsta de peste 18 ani, care indeplineste toate conditiile jocului descrise mai jos. Angajatii Organizatorului, precum si membrii familiei acestora (copii, parinti si soti), nu au voie sa participe la Joc.IV. CONDITII

Art. 4. La 25.09.2023 Organizatorul va publica o postare pe profilul sau oficial de Instagram / https://www.instagram.com/velleahome.ro/ .

Fiecare participant la Joc trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii, in perioada 25.09.2023 pana la 30.10.2023 inclusiv, ora 23:59. https://www.instagram.com/velleahome.ro/ pentru a fi eligibil pentru a participa la tombola.

Pentru a participa la joc, participantul trebuie sa fi indeplinit urmatoarele conditii:

O conditie prealabila necesara pentru participarea la Joc este ca persoana fizica sa aiba un profil Instagram valabil inregistrat la adresa de internet www.instagram.com Inregistrarea pe Instagram se efectueaza in conformitate cu conditiile si regulile generale.Sa urmareasca profilul oficial de Instagram al Organizatorului

https://www.instagram.com/velleahome.ro/

Sa eticheteze cel putin un prieten (utilizator) intr-un comentariu sub postarea care incepe jocul.

 • Pentru a scrie într-un comentariu sub joc, postați un răspuns la întrebarea „Ce set de dormit doriți să vă facem - un set de dormit Teria sau un set de dormit Arena?

 

 

V. PREMII

Art. 5. (1) Numarul total de premii este de 1 Lenjerie de pat 2 piese furnizate de Vellea Home.

https://velleahome.ro/lenjerie-de-pat-180

(2) Premiul " Lenjerie de pat 2 piese " reprezinta venituri nemonetare supuse impozitului final in conformitate cu art. 38, alin.14 din Legea privind impozitul pe venitul persoanelor fizice.VI. DOMENIUL DE APLICARE TERITORIAL

Art. 6. Jocul este organizat si desfasurat doar pentru teritoriul Republicii Romania.VII. CONDITII GENERALE DE PARTICIPARE LA JOC

Art. 7. Acesti Termeni si Conditii Generale reglementeaza relatiile dintre Organizator, pe de o parte, si participantii la Joc, pe de alta parte, precum si conditiile de participare la acesta.

Art. 8. (1) Desfasurarea si participarea la Joc se realizeaza in conformitate cu prezentele conditii generale si cu regulile stabilite mai jos.

(2) Nu este permisa inlocuirea premiului cu echivalentul sau banesc.

Art. 9. (1) Termenii si Conditiile Generale sunt modificate si completate unilateral de catre Organizatori.

(2) Actiunea modificarilor si completarilor este in vigoare si ii obliga pe participanti din momentul anuntarii acestora pe site-ul www.velleahome.ro .

Art. 10. Regulile Jocului sunt obligatorii si sunt aceleasi pentru toti Participantii.

Art. 11. (1) Oricine a îndeplinit corect condițiile Jocului și a respectat prezentele Reguli, participă la tombolă pentru a câștiga un premiu. Tragerea la sorți se va face prin tragere la sorți, prin intermediul platformei https://commentpicker.com/1 câștigător și 1 rezervă.


(2) Oricine doreste sa participe la joc poate participa in fiecare zi pe toata perioada jocului.

(3) Un participant poate caștiga maximum un premiu.

Art. 12. (1) Organizatorul va anunta numele participantilor castigatori pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/velleahome.ro/. Participantul câștigător va fi anunțat printr-o publicație pe pagina oficială a Organizatorului. Fiecare dintre castigatori trebuie sa contacteze organizatorul prin mesaj privat prin intermediul platformei Instagram in termen de 3 zile lucratoare de la anuntarea castigatorilor. In cazul in care castigatorii nu contacteaza Organizatorii in aceasta perioada, acestia vor pierde premiul, iar Organizatorul va declara drept participant castigator participantul castigator rezerva. Premiile vor fi livrate de catre Organizatori la adresa si persoana de contact specificate de castigatori.

(2) Premiile se trimit la adresa indicata de respectivul castigator in termen de 15 zile de la primirea datelor de la Castigator. Premiul se primeste numai pe teritoriul Republicii Romania ,personal catre de persoana care a participat la Joc. Pentru a primi premiul, Castigatorul isi prezinta buletinul de identitate pentru a se verifica identitatea si varsta Castigatorului.

(3) La primirea premiului, fiecare castigator semneaza un protocol de acceptare-predare, care atesta livrarea premiului, precum si furnizeaza datele personale necesare privind indeplinirea cerintelor fiscale-contabile referitoare la premiul in cauza (nume si prenume si codul numeric personal -CNP).(4) In cazul in care nu sunt indeplinite toate conditiile si cerintele pentru primirea premiului sau persoana nu este gasita la adresa indicata de acesta in termen de doua vizite, aceasta pierde dreptul de a primi premiul, iar Organizatorul nu datoreaza despagubiri pentru aceasta.(5) In conformitate cu articolul 13, alineatul 1, punctul 21 din Legea privind impozitul pe venit, premiile in cauza cu o valoare de peste 250 RON sunt impozabile. Organizatorul precizeaza taxa in Referinta de la art. 73 din Legea impozitului pe venit. Taxa datorata se plateste de catre Organizator.

Art. 13. In cazul in care un participant a transmis date false sau a incalcat sau eludat in alt mod regulile de participare la acesti Termeni si Conditii Generale, Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina un astfel de participant din Joc.

Art. 14. (1) Organizatorul este administratorul datelor personale colectate ale participantilor in legatura cu participarea la Joc.

(2) Prin faptul participarii la joc, participantul concret declara ca indeplineste cerintele prezentului regulament, ca este de acord ca datele personale furnizate de acesta sa fie prelucrate de catre Organizatorul jocului, in calitatea sa de administratorul datelor cu caracter personal, precum si cel care s-a familiarizat cu prezentele reguli, este de acord cu acestea si le accepta, obligandu-se sa le respecte.

(3) Organizatorul ia masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja datele personale ale participantilor la Joc.

(4) Toate datele personale ale participantilor colectate prin pagina Organizatorului pentru participarea la Joc sunt distruse in termen de doua luni de la expirarea Jocului, cu exceptia e-mail-urilor participantilor care au acceptat sa primeasca informatii despre promotii si oferte curente oferite de Mobila Videnov.

(5) Organizatorul isi rezerva dreptul, in orice moment si in orice etapa a jocului, in cazul suspiciunii de tentativa de abuz a dreptului de participare la joc sau in cazul suspiciunii de actiuni ilegale a unui anumit participant inregistrat, de a sterge una, mai multe sau toate postarile sale, excluzand in acest fel astfel de materiale de la participarea la joc. In acest caz, Organizatorul poate pastra datele participantului cu inregistrarea stearsa pentru o anumita perioada de timp.

(6) Politica de protectie a datelor cu caracter personal anuntata pe site-ul Organizatorilor se aplica aspectelor nerezolvate prin acesti termeni si conditii generale in legatura cu datele cu caracter personal:

https://videnov.ro/page/politica-de-protectie-datelor-cu-caracter-personal

(7) O persoana fizica poate participa la joc o singura data cu un comentariu.

(8) Prin publicarea materialelor pentru participarea la joc, fiecare participant confirma acceptarea acestor reguli de participare la joc.

Art. 15. Organizatorul nu este responsabil pentru incapacitatea de a participa la Joc din motive independente de vointa sa rezonabila (forta majora, evenimente intamplatoare, probleme cu accesul si calitatea conexiunii la Internet etc.).

Art. 16. Organizatorul are dreptul de a inceta Jocul in orice moment din motive tehnice, modificari relevante ale legislatiei in vigoare, ordine ale autoritatilor competente ale statului si/sau circumstante de forta majora, ca atare sunt considerate evenimente si fenomene care sunt exterioare, imprevizibile si inevitabile si care fac imposibila indeplinirea subiectului acestei tombole. Organizatorul este obligat sa informeze Participantii despre aceasta in mod corespunzator. In aceste cazuri, Organizatorii nu datoreaza despagubiri catre Participanti.

Art. 17. Pentru tot ceea ce nu este reglementat cu prezentii termeni si conditii generale ale Jocului, se aplica Termenii si Conditiile Generale ale companiei „Vellea Home EOOD”, specificate pe site-ul www.videnov.ro.In vigoare din 25.09.2023------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TERMENI GENERALI si reguli de participare la jocul

Joacă pentru un accesoriu grozav pentru casă”,

organizat de Vellea HomeI. ORGANIZATOR.

Art. 1. „Vellea Home” EOOD , cu sediul social si adresa de conducere: Str. Yagoda №6, Yambol, cu CUI 206300273, denumit in continuare „Vellea Home” sau Organizatorul.II. DESPRE JOC (fara achizitie de produse).

Art.2.(1) ) Vellea Home organizeaza un joc „Joacă pentru un accesoriu grozav pentru casă” pentru a castiga in total 1 premii -Tablou . Se poate participa la joc prin indeplinirea tuturor conditiilor descrise mai jos. 26.08.2023 pana la 31.08.2023 Anuntarea castigatorilor in data de 01.09.2023, intr-un comentariu sub postarea Jocului, pe pagina oficiala de Facebook a Organizatorului.

(2) Participarea la joc nu are legatura cu achizitionarea/utilizarea bunurilor si/sau serviciilor furnizate de Organizatori.III. PARTICIPANTI

Art. 3. La Joc poate participa orice persoana fizica apta, cu varsta de peste 18 ani, care indeplineste toate conditiile jocului descrise mai jos. Angajatii Organizatorului, precum si membrii familiei acestora (copii, parinti si soti), nu au voie sa participe la Joc.IV. CONDITII

Art. 4. La 26.08.2023 Organizatorul va publica o postare pe pagina sa oficiala de Facebook / https://www.facebook.com/velleahome.ro/ .

Fiecare participant la Joc trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii, in perioada 26.08.2023 pana la 31.08.2023 inclusiv, ora 23:59. https://www.facebook.com/velleahome.ro/ pentru a fi eligibil pentru a participa la tombola.

Pentru a participa la joc, participantul trebuie sa fi indeplinit urmatoarele conditii:

O conditie prealabila necesara pentru participarea la Joc este ca persoana fizica sa aiba o inregistrare valabila(profil personal ) pe Facebook inregistrat la adresa de internet www.facebook.com . Inregistrarea pe Facebook se efectueaza in conformitate cu conditiile si regulile generale.

 • Pentru a scrie într-un comentariu sub joc, postați un răspuns la întrebarea „Scrieți într-un comentariu numele canapelei pe care doriți să o REDUCEȚI CU TOTAL 50% în septembrie și de ce!”

V. PREMII

Art. 5. (1) Numarul total de premii este de 1 Tablou furnizate de Vellea Home.

https://velleahome.ro/panou-20

(2) Premiul " Tablou " reprezinta venituri nemonetare supuse impozitului final in conformitate cu art. 38, alin.14 din Legea privind impozitul pe venitul persoanelor fizice.

VI. DOMENIUL DE APLICARE TERITORIAL

Art. 6. Jocul este organizat si desfasurat doar pentru teritoriul Republicii Romania.VII. CONDITII GENERALE DE PARTICIPARE LA JOC

Art. 7. Acesti Termeni si Conditii Generale reglementeaza relatiile dintre Organizator, pe de o parte, si participantii la Joc, pe de alta parte, precum si conditiile de participare la acesta.

Art. 8. (1) Desfasurarea si participarea la Joc se realizeaza in conformitate cu prezentele conditii generale si cu regulile stabilite mai jos.

(2) Nu este permisa inlocuirea premiului cu echivalentul sau banesc.

Art. 9. (1) Termenii si Conditiile Generale sunt modificate si completate unilateral de catre Organizatori.

(2) Actiunea modificarilor si completarilor este in vigoare si ii obliga pe participanti din momentul anuntarii acestora pe site-ul www.velleahome.ro .

Articolul 10 Regulile jocului sunt obligatorii și aceleași pentru toți participanții.

Art. 11. (1) Oricine a îndeplinit corect condițiile Jocului și a respectat prezentele Reguli, participă la tombolă pentru a câștiga un premiu. Tragerea la sorți se va face prin tragere la sorți, prin intermediul platformei https://commentpicker.com/1 câștigător și 1 rezervă.


(2) Oricine doreste sa participe la joc poate participa in fiecare zi pe toata perioada jocului.

(3) Un participant poate caștiga maximum un premiu.

Art. 12. (1) Organizatorul va anunța numele participantului câștigător pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MobilaVidenov . Participantul câștigător va fi anunțat printr-o publicație pe pagina oficială a Organizatorului. Câștigătorul trebuie să contacteze organizatorul prin mesaj privat prin intermediul platformei Facebook în termen de 3 zile lucrătoare de la anunțarea câștigătorilor. Dacă câștigătorii nu îl contactează pe Promotor în această perioadă, ei vor pierde premiul, iar Promotorul va anunța participantul câștigător alternativ ca participant câștigător. Premiile vor fi livrate de către Organizatori la adresa și persoana de contact specificate de câștigători.

(2) Premiul va fi trimis la adresa specificată de respectivul câștigător în termen de 15 zile de la data primirii de către Câștigător. Premiul se primește numai pe teritoriul Republicii România, personal persoanei care a participat la Joc. Pentru a revendica premiul, Câștigătorul trebuie să-și prezinte actul de identitate pentru a verifica identitatea și vârsta Câștigătorul.

(3) La primirea premiului, fiecare castigator semneaza un protocol de acceptare-predare, care atesta livrarea premiului, precum si furnizeaza datele personale necesare privind indeplinirea cerintelor fiscale-contabile referitoare la premiul in cauza (nume si prenume si codul numeric personal -CNP).

(4) In azul in care nu sunt indeplinite toate conditiile si cerintele pentru primirea premiului sau persoana nu este gasita la adresa indicata de acesta in termen de doua vizite, aceasta pierde dreptul de a primi premiul, iar Organizatorul nu datoreaza despagubiri pentru aceasta.

(5) In conformitate cu articolul 13, alineatul 1, punctul 21 din Legea privind impozitul pe venit, premiile in cauza cu o valoare de peste 250 RON sunt impozabile. Organizatorul precizeaza taxa in Referinta de la art. 73 din Legea impozitului pe venit. Taxa datorata se plateste de catre Organizator.

Art. 13. In cazul in care un participant a transmis date false sau a incalcat sau eludat in alt mod regulile de participare la acesti Termeni si Conditii Generale, Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina un astfel de participant din Joc.

Art. 14. (1) Organizatorul este administratorul datelor personale colectate ale participantilor in legatura cu participarea la Joc.

(2) Prin faptul participarii la joc, participantul concret declara ca indeplineste cerintele prezentului regulament, ca este de acord ca datele personale furnizate de acesta sa fie prelucrate de catre Organizatorul jocului, in calitatea sa de administratorul datelor cu caracter personal, precum si cel care s-a familiarizat cu prezentele reguli, este de acord cu acestea si le accepta, obligandu-se sa le respecte.

(3) Organizatorul ia masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja datele personale ale participantilor la Joc.

(4) Toate datele personale ale participantilor colectate prin pagina Organizatorului pentru participarea la Joc sunt distruse in termen de doua luni de la expirarea Jocului, cu exceptia e-mail-urilor participantilor care au acceptat sa primeasca informatii despre promotii si oferte curente oferite de Mobila Videnov.

(5) Organizatorul isi rezerva dreptul, in orice moment si in orice etapa a jocului, in cazul suspiciunii de tentativa de abuz a dreptului de participare la joc sau in cazul suspiciunii de actiuni ilegale a unui anumit participant inregistrat, de a sterge una, mai multe sau toate postarile sale, excluzand in acest fel astfel de materiale de la participarea la joc. In acest caz, Organizatorul poate pastra datele participantului cu inregistrarea stearsa pentru o anumita perioada de timp.

(6) Politica de protectie a datelor cu caracter personal anuntata pe site-ul Organizatorilor se aplica aspectelor nerezolvate prin acesti termeni si conditii generale in legatura cu datele cu caracter personal:

https://velleahome.ro/page/politica-de-protectie-datelor-cu-caracter-personal

(7) O persoana fizica poate participa la joc o singura data cu un comentariu.

(8) Prin publicarea materialelor pentru participarea la joc, fiecare participant confirma acceptarea acestor reguli de participare la joc.

Art. 15. Organizatorul nu este responsabil pentru incapacitatea de a participa la Joc din motive independente de vointa sa rezonabila (forta majora, evenimente intamplatoare, probleme cu accesul si calitatea conexiunii la Internet etc.).

Art. 16. Organizatorul are dreptul de a inceta Jocul in orice moment din motive tehnice, modificari relevante ale legislatiei in vigoare, ordine ale autoritatilor competente ale statului si/sau circumstante de forta majora, ca atare sunt considerate evenimente si fenomene care sunt exterioare, imprevizibile si inevitabile si care fac imposibila indeplinirea subiectului acestei tombole. Organizatorul este obligat sa informeze Participantii despre aceasta in mod corespunzator. In aceste cazuri, Organizatorii nu datoreaza despagubiri catre Participanti.

Art. 17. Pentru tot ceea ce nu este reglementat cu prezentii termeni si conditii generale ale Jocului, se aplica Termenii si Conditiile Generale ale companiei „Vellea Home EOOD”, specificate pe site-ul www.videnov.ro.

In vigoare din 26.08.2023

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TERMENI GENERALI si reguli de participare la jocul „Joacă pentru un accesoriu grozav pentru casă”,

organizat de Vellea HomeI. ORGANIZATOR.

Art. 1. „Vellea Home” EOOD , cu sediul social si adresa de conducere: Str. Yagoda №6, Yambol, cu CUI 206300273, denumit in continuare „Vellea Home” sau Organizatorul.II. DESPRE JOC (fara achizitie de produse).

Art.2.(1) ) Vellea Home organizeaza un joc „Joacă pentru un accesoriu grozav pentru casă i” pentru a castiga in total 1 premii -1 Tablou . Se poate participa la joc prin indeplinirea tuturor conditiilor descrise mai jos. 26.08.2023 pana la 31.08.2023 Anuntarea castigatorilor in data de 01.09.2023, intr-un comentariu sub postarea Jocului, pe pagina oficiala de Facebook a Organizatorului.

(2) Participarea la joc nu are legatura cu achizitionarea/utilizarea bunurilor si/sau serviciilor furnizate de Organizatori.III. PARTICIPANTI

Art. 3. La Joc poate participa orice persoana fizica apta, cu varsta de peste 18 ani, care indeplineste toate conditiile jocului descrise mai jos. Angajatii Organizatorului, precum si membrii familiei acestora (copii, parinti si soti), nu au voie sa participe la Joc.IV. CONDITII

Art. 4. La 26.08.2023 Organizatorul va publica o postare pe profilul sau oficial de Instagram / https://www.instagram.com/velleahome.ro/ .

Fiecare participant la Joc trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii, in perioada 26.08.2023 pana la 31.08.2023 inclusiv, ora 23:59. https://www.instagram.com/velleahome.ro/ pentru a fi eligibil pentru a participa la tombola.

Pentru a participa la joc, participantul trebuie sa fi indeplinit urmatoarele conditii:

O conditie prealabila necesara pentru participarea la Joc este ca persoana fizica sa aiba un profil Instagram valabil inregistrat la adresa de internet www.instagram.com Inregistrarea pe Instagram se efectueaza in conformitate cu conditiile si regulile generale.Sa urmareasca profilul oficial de Instagram al Organizatorului

https://www.instagram.com/velleahome.ro/

 • Sa eticheteze cel putin un prieten (utilizator) intr-un comentariu sub postarea care incepe jocul.

 • Pentru a scrie într-un comentariu sub joc, postați un răspuns la întrebarea „Scrieți într-un comentariu numele canapelei pe care doriți să o REDUCEȚI CU TOTAL 50% în septembrie și de ce!”

 

 

V. PREMII

Art. 5. (1) Numarul total de premii este de 1 1 Tablou furnizate de Vellea Home.

https://velleahome.ro/panou-20

(2) Premiul " Set masa + scaune Regas" reprezinta venituri nemonetare supuse impozitului final in conformitate cu art. 38, alin.14 din Legea privind impozitul pe venitul persoanelor fizice.VI. DOMENIUL DE APLICARE TERITORIAL

Art. 6. Jocul este organizat si desfasurat doar pentru teritoriul Republicii Romania.VII. CONDITII GENERALE DE PARTICIPARE LA JOC

Art. 7. Acesti Termeni si Conditii Generale reglementeaza relatiile dintre Organizator, pe de o parte, si participantii la Joc, pe de alta parte, precum si conditiile de participare la acesta.

Art. 8. (1) Desfasurarea si participarea la Joc se realizeaza in conformitate cu prezentele conditii generale si cu regulile stabilite mai jos.

(2) Nu este permisa inlocuirea premiului cu echivalentul sau banesc.

Art. 9. (1) Termenii si Conditiile Generale sunt modificate si completate unilateral de catre Organizatori.

(2) Actiunea modificarilor si completarilor este in vigoare si ii obliga pe participanti din momentul anuntarii acestora pe site-ul www.velleahome.ro .

Art. 10. Regulile Jocului sunt obligatorii si sunt aceleasi pentru toti Participantii.

Art. 11. (1) Oricine a îndeplinit corect condițiile Jocului și a respectat prezentele Reguli, participă la tombolă pentru a câștiga un premiu. Tragerea la sorți se va face prin tragere la sorți, prin intermediul platformei https://commentpicker.com/1 câștigător și 1 rezervă.


(2) Oricine doreste sa participe la joc poate participa in fiecare zi pe toata perioada jocului.

(3) Un participant poate caștiga maximum un premiu.

Art. 12. (1) Organizatorul va anunta numele participantilor castigatori pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/velleahome.ro/. Participantul câștigător va fi anunțat printr-o publicație pe pagina oficială a Organizatorului. Fiecare dintre castigatori trebuie sa contacteze organizatorul prin mesaj privat prin intermediul platformei Instagram in termen de 3 zile lucratoare de la anuntarea castigatorilor. In cazul in care castigatorii nu contacteaza Organizatorii in aceasta perioada, acestia vor pierde premiul, iar Organizatorul va declara drept participant castigator participantul castigator rezerva. Premiile vor fi livrate de catre Organizatori la adresa si persoana de contact specificate de castigatori.

(2) Premiile se trimit la adresa indicata de respectivul castigator in termen de 15 zile de la primirea datelor de la Castigator. Premiul se primeste numai pe teritoriul Republicii Romania ,personal catre de persoana care a participat la Joc. Pentru a primi premiul, Castigatorul isi prezinta buletinul de identitate pentru a se verifica identitatea si varsta Castigatorului.

(3) La primirea premiului, fiecare castigator semneaza un protocol de acceptare-predare, care atesta livrarea premiului, precum si furnizeaza datele personale necesare privind indeplinirea cerintelor fiscale-contabile referitoare la premiul in cauza (nume si prenume si codul numeric personal -CNP).

(4) In cazul in care nu sunt indeplinite toate conditiile si cerintele pentru primirea premiului sau persoana nu este gasita la adresa indicata de acesta in termen de doua vizite, aceasta pierde dreptul de a primi premiul, iar Organizatorul nu datoreaza despagubiri pentru aceasta.

(5) In conformitate cu articolul 13, alineatul 1, punctul 21 din Legea privind impozitul pe venit, premiile in cauza cu o valoare de peste 250 RON sunt impozabile. Organizatorul precizeaza taxa in Referinta de la art. 73 din Legea impozitului pe venit. Taxa datorata se plateste de catre Organizator.

Art. 13. In cazul in care un participant a transmis date false sau a incalcat sau eludat in alt mod regulile de participare la acesti Termeni si Conditii Generale, Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina un astfel de participant din Joc.

Art. 14. (1) Organizatorul este administratorul datelor personale colectate ale participantilor in legatura cu participarea la Joc.

(2) Prin faptul participarii la joc, participantul concret declara ca indeplineste cerintele prezentului regulament, ca este de acord ca datele personale furnizate de acesta sa fie prelucrate de catre Organizatorul jocului, in calitatea sa de administratorul datelor cu caracter personal, precum si cel care s-a familiarizat cu prezentele reguli, este de acord cu acestea si le accepta, obligandu-se sa le respecte.

(3) Organizatorul ia masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja datele personale ale participantilor la Joc.

(4) Toate datele personale ale participantilor colectate prin pagina Organizatorului pentru participarea la Joc sunt distruse in termen de doua luni de la expirarea Jocului, cu exceptia e-mail-urilor participantilor care au acceptat sa primeasca informatii despre promotii si oferte curente oferite de Mobila Videnov.

(5) Organizatorul isi rezerva dreptul, in orice moment si in orice etapa a jocului, in cazul suspiciunii de tentativa de abuz a dreptului de participare la joc sau in cazul suspiciunii de actiuni ilegale a unui anumit participant inregistrat, de a sterge una, mai multe sau toate postarile sale, excluzand in acest fel astfel de materiale de la participarea la joc. In acest caz, Organizatorul poate pastra datele participantului cu inregistrarea stearsa pentru o anumita perioada de timp.

(6) Politica de protectie a datelor cu caracter personal anuntata pe site-ul Organizatorilor se aplica aspectelor nerezolvate prin acesti termeni si conditii generale in legatura cu datele cu caracter personal:

https://videnov.ro/page/politica-de-protectie-datelor-cu-caracter-personal

(7) O persoana fizica poate participa la joc o singura data cu un comentariu.

(8) Prin publicarea materialelor pentru participarea la joc, fiecare participant confirma acceptarea acestor reguli de participare la joc.

Art. 15. Organizatorul nu este responsabil pentru incapacitatea de a participa la Joc din motive independente de vointa sa rezonabila (forta majora, evenimente intamplatoare, probleme cu accesul si calitatea conexiunii la Internet etc.).

Art. 16. Organizatorul are dreptul de a inceta Jocul in orice moment din motive tehnice, modificari relevante ale legislatiei in vigoare, ordine ale autoritatilor competente ale statului si/sau circumstante de forta majora, ca atare sunt considerate evenimente si fenomene care sunt exterioare, imprevizibile si inevitabile si care fac imposibila indeplinirea subiectului acestei tombole. Organizatorul este obligat sa informeze Participantii despre aceasta in mod corespunzator. In aceste cazuri, Organizatorii nu datoreaza despagubiri catre Participanti.

Art. 17. Pentru tot ceea ce nu este reglementat cu prezentii termeni si conditii generale ale Jocului, se aplica Termenii si Conditiile Generale ale companiei „Vellea Home EOOD”, specificate pe site-ul www.videnov.ro.

In vigoare din 26.08.2023Follow us