Vellea Home |
Plata:
- Se poate plati in avans cu Proforma Invoice, prin transfer bancar.
- Se poate plati in numerar sau cu cardul bancar la primirea produselor.
 
 

Livrarea: se face in: Bucuresti, jud. Ilfov, jud. Giurgiu, jud. Dolj, jud. Teleorman, jud. Constanta, jud. Timis, jud. Arad, jud. Bihor, jud. Hunedoara, jud Olt , jud. Caras - Severin, jud.Alba, jud.Bistrita-Nasaud, jud.Cluj, jud.Salaj,  jud.Mures, jud. Iasi, jud. Bacau, jud. Suceava, jud. Botosani, jud. Neamt, jud.Buzau, jud. Vrancea, jud.Galati, jud. Braila, jud.Sibiu, jud.Brasov, jud.Covasna, jud.Harghita, jud.Satu mare, jud.Maramures,  jud.Prahova, jud.Dambovita, jud.Calarasi, jud Valcea, jud Vaslui, jud.Ialomita, jud. Gorj, jud.Mehedinti  in totalitate,

si partial  in jud.Tulcea

- este GRATUITA pentru comenzi peste 500 LEI
- pentru comenzi sub 500 LEI, taxa de livrare este de 12 LEI.
Livrarea se face in cel mai apropiat punct in care vehiculul poate opri. Este necesar ca clientul  sa asiste la descarcare , daca nu a solicitat serviciul de Urcare/manipulare/.
 
 
Montaj , Urcare/manipulare/: 
Taxele pentru aceste servicii sunt specificate sub fiecare produs in parte. Plata pentru serviciile de  Urcare si Montaj se face in momentul efectuarii acestora.***
- Serviciul “Montaj” este disponibil pentru toate judetele in care efectuam livrari, cu exceptia judetelor Calarasi, Caras-Severin, Covasna, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ialomita, Salaj, Teleorman T,ulcea, Vaslui. Costul serviciului  este specificat sub fiecare produs in parte. Serviciul de montaj al mobilei cumparate se va face intr-o zi diferita de ziua livrarii.
In cazul in care pretul pentru montajul unui singur articol sau suma totala a articulelor comandate de client cu serviciul de montaj este mai mica de 130 lei, clientul plateste o taxa minima de 130 lei.

- Serviciul "Urcare"/ manipulare/ este disponibil pentru toate judetele cu exceptia judetelor Calarasi, Caras-Severin, Covasna, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ialomita, Salaj, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Brasov. Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje (subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mica de 110 lei, clientul plateste o taxa minima de 110 lei.
***Pentru localitatile Bucuresti, Giurgiu, Alexandria, Calarasi, Constanta, Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Craiova , Slatina, Targu Jiu , Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Timisoara, Lugoj, Arad, Oradea, Deva, Cluj-Napoca, Bistrita, Alba Iulia, Bacau, Iasi, Piatra Neamt, Caransebes, Resita, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe, Brasov, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Zalau, Botosani, Suceava, Vaslui, Slobozia (Ialomita)se achita doar pretul serviciilor pentru  montaj si urcare, fara taxa de deplasare. Pentru toate celelalte localitatii din zona noastra de livrare in Romania se aplica o taxa suplimentara pentru deplasarea echipelor de montaj si urcare . Taxa este de  2 lei/km de la cel mai apropiat oras dintre orasele indicate. (Bucuresti, Giurgiu, Alexandria, Calarasi, Constanta, Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Craiova , Slatina, Targu Jiu , Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Timisoara, Lugoj, Arad, Oradea, Deva, Cluj-Napoca, Bistrita, Alba Iulia, Bacau, Iasi, Piatra Neamt, Caransebes, Resita, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe, Brasov, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Zalau, Botosani, Suceava, Vaslui, Slobozia (Ialomita))
 
In cazul in care aveti plangeri si observatii referitoare la atitudinea sau serviciile angajatilor nostri, va rugam sa ne contactati:

Email: [email protected]
0040 31 630 26 26
 
 

Follow us