Idei proaspete pentru mobilarea casei | Vellea Home

CUM SA MOBILATI CAMERA COPILULUI IN FUNCTIE DE VARSTA LUI

Tema mobilarii camerei copiilor este intotdeauna actuala, deoarece copiii cresc repede si se schimba.

Transformarea dormitorului pentru vara: 5 idei de decor si interior

Sunteti pregatiti pentru vara... acasa? Sau mai degraba o invitati sa se aseze confortabil in dormitorul Dvs.? Sa lasam sa miroase a briza de vara, a sorbet delicios si a nopti proaspete racoroase in cel mai important colt de acasa - unde va odihniti cel mai bine..

Cum sa transformati casa Dvs. de vacanta intr-un refugiu confortabil

Cunoscuta pentru farmecul, confortul si designul interior simplu, casa de vacanta devine o destinatie de odihna din ce in ce mai atractiva. De obicei este situata intr-un sat pitoresc langa un munte, lac sau rau.

CUM SA NE ALEGEM O NOUA SALTEA SI LENJERIE DE PAT

Fara indoiala, noul sezon vine cu idei pentru multe schimbari in casa Dvs.Dar unul dintre cele mai importante lucruri la care ar trebui sa acordati atentie este calitatea somnului.

MOBILIER DE GRADINA SI BALCON

Bucurati-va de soare intinsi pe sezlong, incheiati serile blande cu prietenii in jurul unei mese bogate afara sau pur si simplu opriti-va: in sfarsit puteti petrece din nou timpul in gradina preferata!

IDEI INSPIRATOARE PENTRU CAMERA ADOLESCENTULUI

Dormitorul copilului Dvs. este mult mai mult decat un loc unde sa doarma. Este coltul lui de intimitate, studiu si relaxare dupa o zi stresanta la scoala. Spatiul sau personal ar trebui sa corespunda pe deplin cu tot ceea ce isi imagineaza.

Cum sa dam caracter bucatariei cu ajutorul accesoriilor potrivite

Fiecare interior capаtа caracterul sаu complet personalizat, numai dupa ce este amenajat cu accesoriile potrivite. Ele sunt sufletul oricarui spatiu si reprezinta amprenta caracteristica a celor care le folosesc.

4 SFATURI PRIVIND CUM SA NE PREGATIM CASA PENTRU PRIMAVARA

Sa deschidem larg usile si ferestrele casei noastre pentru a invita primavara calda si proaspata sa se aseze confortabil in ea! Ce poate fi mai frumos decat sa incepem pe curat intr-un mediu confortabil si cu parfum de flori?

Patul dublu tapitat - coltul de lux pentru casa Dvs.

Patul dublu tapitat ofera o adevarata „calatorie” in tara viselor. Pe de o parte, creeaza un sentiment de confort acasa, dar, pe de alta parte, ofera imaginatiei sansa de a zbura. Emana opulenta, glamour si stil.

5 Idei de organizare a camerei de zi

Camera de zi este un spatiu cheie in care petrecem cel mai mult timp acasa. Chiar si semantica cuvantului sugereaza ca ne petrecem ziua noastra in ea, dar in realitate si timpul de dupa munca.

Follow us