Idei proaspete pentru mobilarea casei | Vellea Home

IDEI INSPIRATOARE PENTRU CAMERA ADOLESCENTULUI

Dormitorul copilului Dvs. este mult mai mult decat un loc unde sa doarma. Este coltul lui de intimitate, studiu si relaxare dupa o zi stresanta la scoala. Spatiul sau personal ar trebui sa corespunda pe deplin cu tot ceea ce isi imagineaza.

Cum sa dam caracter bucatariei cu ajutorul accesoriilor potrivite

Fiecare interior capаtа caracterul sаu complet personalizat, numai dupa ce este amenajat cu accesoriile potrivite. Ele sunt sufletul oricarui spatiu si reprezinta amprenta caracteristica a celor care le folosesc.

4 SFATURI PRIVIND CUM SA NE PREGATIM CASA PENTRU PRIMAVARA

Sa deschidem larg usile si ferestrele casei noastre pentru a invita primavara calda si proaspata sa se aseze confortabil in ea! Ce poate fi mai frumos decat sa incepem pe curat intr-un mediu confortabil si cu parfum de flori?

Patul dublu tapitat - coltul de lux pentru casa Dvs.

Patul dublu tapitat ofera o adevarata „calatorie” in tara viselor. Pe de o parte, creeaza un sentiment de confort acasa, dar, pe de alta parte, ofera imaginatiei sansa de a zbura. Emana opulenta, glamour si stil.

5 Idei de organizare a camerei de zi

Camera de zi este un spatiu cheie in care petrecem cel mai mult timp acasa. Chiar si semantica cuvantului sugereaza ca ne petrecem ziua noastra in ea, dar in realitate si timpul de dupa munca.

Afla care sunt avantajele scaunelor de birou si gaming!

In lumea moderna, scaunul este un fel de centru al vietii noastre de zi cu zi. Sunt multe profesii in care ziua de lucru este petrecuta in „imbratisarile” acestei importante piese de mobilier.

TENDINTE IN SERVICIUL ALIMENTAR

„Aprindeti lumanari parfumate, beti vin in pahare de cristal, mancati din vase frumoase si nu asteptati niciodata o ocazie speciala!” este o urare binecunoscuta care ne incurajeaza sa ne bucuram de tot ceea ce ne ofera viata.

VIVA MAGENTA – CUM SA FACETI CULOAREA ANULUI 2023 PARTE A CASEI DVS.

Culoarea Anului 2023 de la Pantone Viva Magenta invita la un pas indraznet inainte, cu un caracter dinamic si liber. Culoarea este definita ca o nuanta de rosu neinfricat care sporeste optimismul si bucuria.

7 IDEI DE CRACIUN PENTRU DECORAREA SUFRAGERIEI

Sufrageria incepe sa joace rolul principal in perioada sarbatorilor. Cu idei creative si multa bucurie de Craciun, puteti transforma acest spatiu de zi cu zi in ceva cu adevarat magic unde prietenii si familia sa se adune.

3 SFATURI PENTRU A TRANSFORMA CAMERA DE ZI MICA PENTRU TOTDEAUNA

Utilizarea spatiului peretelui in avantajul dvs.si schimbarea decorului care face ca o camera sa para mica poate contribui in mare masura la transformarea unei camere de zi mici.

Follow us