Vellea Home |

Ai gasit ce iti doresti?

 

Perfect! Cumpara chiar acum si plateste mai tarziu, in ritmul tau, in rate tbi bankPentru cumparaturi de pana in 2.000 lei, iti oferim posibilitatea de a le achita in 4 rate fixe, cu urmatoarele beneficii:

  • 0% dobanda

  • 4 rate egale

  • fara emitere card

Pentru cumparaturi mai mari de 2.000 lei , poti alege sa rambursezi ratele lunare cu urmatoarele beneficii:

  • Valoarea ratei lunare ramane fixa pe toata perioada contractuala

  • Tu alegi numarul de rate: intre 6 si 60 luni

  • Primesti finantarea online, fara drumuri la banca


Cum obtii finantare in doar cativa pasi simpli, 100% online:


1. Iti alegi produsele dorite si le adaugi in cosul de cumparaturi

2. La metoda de plata, alegi tbi bank

3. Odata redirectionat in platforma noastra si completezi datele, te identifici cu CI

4. Vei primi raspunsul in cateva minute si semnezi electronic documentatia de credit, iar magazinul va fi instiintat ca poate livra produselePentru a afla care poate fi rata ta, iti punem la dispozitie exemple reprezentative:


  • Daca suma de care ai nevoie este de pana in 2.000 lei, o vei putea returna in 4 rate egale fara dobanda:

Pentru un credit in valoare de 1 600 lei, pe o perioada de 4 luni, cu o dobanda anuala fixa de 0%, comisionul de analiza a dosarului este de 0 lei, rata lunara fixa este de 400 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 0% iar, valoarea totala platibila este 1 600 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate. Aplici online si obtii calcul personalizat, conform profilului tau de client .


Daca suma de care ai nevoie este de exemplu 3.500 lei, in functie de numarul de rate ales, vei avea de platit:

Pentru un credit in valoare de 3 500 lei, pe o perioada de 24 luni, cu o dobanda anuala fixa de 18%, comisionul de analiza a dosarului  este de 95 lei, prima de asigurare de viata este de  172.56 lei, rata lunara fixa este de  188.09 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 22.72% iar, valoarea totala platibila este  4,514.21 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate. Aplici online si obtii calcul personalizat, conform profilului tau de client.

Cine este tbi bank?


TBI bank este o banca de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est si lider in finantarea Buy Now, Pay Later (Cumperi acum, Platesti mai tarziu) in regiune.

 

TBI bank ofera finantare si servicii bancare integrate prin intermediul unei retele largi de sucursale si platforme digitale, adresandu-se consumatorilor persoane fizice, comerciantilor si IMM-urilor.

 

Solutia TBI Buy Now, Pay Later (Cumperi acum, Platesti mai tarziu) este o solutie complementara de plata ce foloseste tehnologia de ultima ora pentru a oferi clientilor un sistem de finantare in rate fixe, disponibil 24/7, 100% online si fara deplasari la banca, card de credit sau procese complicate de aprobare.

Follow us