Mobilier pentru hotel | Vellea Home

Scroll

Mobilier pentru hotel

Pentru vacanta care va fi de neuitat

Gasiti mobilierul perfect pentru hotelul dvs.

Mobilierul de hotel poate fi o adevаratа provocare dacа nu aveti un partener sigur langa dvs. Alegeti Vellea Home si va vom pregati o oferta speciala, in functie de nevoile si cerintele hotelului sau aparthotelului dvs.

Ofertele noastre indeplinesc atat cerintele dumneavoastra de calitate si pret, cat si cerințele clientilor dumneavoastra pentru clasa si confort. Oferim solutii practice intr-o gama larga de produse, culori si materiale. La noi veti gasi propuneri gata facute pentru mobilier hotelier. Mizati pe un confort impecabil intr-un stil contemporan!

Ce oferim?

In aceasta categorie am creat special pentru dvs. propuneri pentru mobilarea hotelurilor si aparthotelurilor

Livrarea

Montaj

* In activitatea noastra folosim materiale din PAL, MDF, furnir natural, metal, lemn si material textil de calitate superioara pentru mobilierul tapitat.

CARIBBEAN

Oferta noastra CARIBBEAN va face sederea in hotelul dvs sa fie de neuitat! Am combinat mobilierul modern de hotel in decor alb si lemn pentru a crea o senzație de mai multa prospetime si spatiu. Cu oferta noastra veti obtine cu usurinta un aspect elegant. CARIBBEAN are cel mai necesar mobilier de hotel si se preteaza atat camerelor mai compacte cat si celor mai mari in care va doriti mai mult spatiu.

Comandati mobilier CARIBBEAN si impresionati-va oaspetii cu stil si frumusete.

CALIPSO

Vreti sa impresionati cu stil oaspetii hotelului dvs? Alegeti CALIPSO - confort si clasa impecabile care vor face fiecare vizitator sa se simta special. Am combinat exact acest mobilier de hotel, pentru ca îndeplineste toate cerintele pentru o vacanta completa.

Alegte mobilier pentru hotel CALIPSO si vacanta oaspetilor dvs va fi de neuitat.

FIJI

Oferiti oaspetilor dvs. o atmosfera de neuitat inspirata din natura! Oferta noastra FIJI va depasi asteptarile tuturor in privinta mobilierululi pentru hotel. Contrastul perfect de stejar evok si magma starneste admiratie la prima vedere si in timp, lasa o senzatie calda de confort. Printre ofertele noastre pentru mobilier hotelier am inclus tot ce aveti nevoie pentru confortul oaspetilor dvs.

Schimbati sentimentul general al stilului si al clasei hotelului dvs. cu FIJI.

KALIOPA

Gazduiti-va oaspetii intr-un sentiment de perfectiune si frumusete cu mobilierul nostru hotelier KALIOPA.Va oferim o solutie de lux care ii va face pe oaspetii dvs sa se simta cu adevarat speciali. Combinatia clasica de alb si negru este prezentata pe suprafețe moi, mate, iar aspectul general este pentru o capodopera al interiorului modern.

Alegeti mobilier pentru hotel KALIOPA si oferiti oaspetilor dvs. o atentie speciala.

MONTERO

Impresionati oaspetii hotelului dvs. cu un confort excelent si o atentie personala. Grija si intelegerea nevoii de spatiu personal este extrem de importanta, mai ales pentru o vacanta completa. De aceea ne-am bazat pe design practic si confort individual cu oferta noastra de mobilier hotelier MONTERO. O solutie ideala pentru camerele mai compacte ale hotelului dvs., care nu este inferioara ca stil si clasa celorlalte. Tablie tapitata, culori naturale si bineințeles, toate acestea accentuate elegant cu alb placut.

Intampinati-va oaspetii cu caldura si confort cu mobilierul hotelier MONTERO.

MURPHY

Intampinati-va oaspetii intr-o atmosfera confortabila si eleganta cu mobilierul hotelier MURPHY. Patul tapitat va indeplini toate cerintele dvs. in materie de frumusete si confort, iar tablia interesanta completeaza perfect sentimentul de stil. Oaspetii dvs. vor simti imbratisarea confortului in combinatia minunata de stejar evok si magma. Cu MURPHY, atat dvs., cat si oaspetii dvs. beneficiati de un confort de calitate.

Comandati mobilier MURPHY si mobilati-va hotelul intr-un stil contemporan minunat.

ANGOLA

Hotelul dvs. poate avea si mai mult stil si clasa cu mobilierul hotelier ANGOLA. Cu oferta noastra veti crea un aspect de designer pentru fiecare camera. Detaliile frumoase ale mobilierului completeaza cu eleganta, iar tablia din piele arata rafinament mobilierului.

Comandati un aspect complet nou cu mobilierul hotelier ANGOLA si impresionati-va oaspetii cu stil si gust.

Paturi Boxspring

Incantati oaspetii cu incomparabilul confort si impecabila eleganta a patului Boxspring. Paturile tapitate Boxspring sunt oferite cu o saltea de inalta calitate si o baza stabila, asigurand un somn linistit si odihna completa. In colectia Boxspring puteti combina diferitele parti ale patului: bazele, saltelele, top saltelele si tablile in functie de preferintele dvs.

Oferiti oaspetilor dvs. o experienta cu adevarat luxoasa, cu confortul perfect si calitatea excelenta a paturilor Boxspring.

TRIMITE SOLICITARE

Follow us