CE MOBILIER SA ALEGEM PENTRU GRADINA PENTRU VARA 2024? | Vellea Home

 2024-06-03

CE MOBILIER SA ALEGEM PENTRU GRADINA PENTRU VARA 2024?

Anotimpurile calde se instaleaza definitiv si ne cuceresc viata de zi cu zi. Fiecare minut liber afara este un cadou pentru simturi. A sosit momentul sa va amenajati spatiul exterior cu gust si dorinta de schimbare. Tendintele din vara lui 2024 promit sa ne dezlantuie imaginatia creativa si ne invita sa cautam solutii non-standard.

Care sunt tendintele in alegerea culorilor

Pentru prima data, vom acorda atentie celor mai pure dintre ele - culoarea alba. Este extrem de potrivita pentru orice gradina - de la pereti varuiti, pietre decorative albe, pana la mobilier-de-gradina stilat. Alegerea unui set de gradina alb si plasarea lui in verdeata curtii Dvs.va face ca zona Dvs. de relaxare sa iasa in evidenta ca un plus elegant pentru exterior. Il puteti completa cu o fata de masa in carouri sau cu un serviciu de cafea colorat. Albul va obtine cu siguranta un contrast pozitiv cu tot ce este in jur.

Cum sa introduci o senzatie vintage

O alta tendinta distinctiva este privirea catre trecut. Aspectul retro al mobilierului de gradina se numara printre optiunile preferate pentru mobilierul de exterior, deoarece se imbina frumos cu natura. Se prefera seturile mici „bistro” de gradina, formate din doua scaune si o masuta, adesea rotunda,intre ele. Aceasta optiune este potrivita si pentru o veranda si, de asemenea, daca ati decis sa separati un colt romantic in curtea dvs. Mobilierul este realizat din diferite materiale in nuante palide si deschise, adesea cu ornamente specifice, curbe si spatare rotunjite.

Cum sa adaugam confort prin iluminare

Varietatea corpurilor-de-iluminat-pentru-gradina este cu adevarat grozava. Iluminatul solar ofera optiuni usoare si accesibile pentru orice parte a curtii dvs. Dar va sfatuim sa nu exagerati si sa va ganditi cu atentie la ce anume doriti sa iluminati. In caz contrar, va puteti transforma curtea intr-un loc de joaca pentru petreceri care se lumineaza non-stop si ii deranjeaza pe vecini. Accentele delicate de lumini in jurul trunchiului unui copac si mai ales in locul in care va odihniti afara sunt optime pentru orice gradina.

Cum sa ne relaxam  sub stele

Nu exista om care sa nu viseze la un leagan in curte. Este cumva firesc ca atunci cand avem o gradina si un spatiu, sa-i alocam un loc special. Mai mult, acum varietatea de modele ne ofera optiuni pentru fiecare tip de spatiu. Leaganele simple, de exemplu, au fost modificate in unul din cel mai exotic mobilier de gradina. Tendintele insulare au fost de mult transferate si  la latitudinile noastre. Si ce poate fi mai bun decat atat!

Daca si Dvs. Doriti sa va scufundati in spatiul confortabil al unei nuci de cocos si sa va balansati usor in verdeata propriei case, permiteti-va! Pe langa faptul ca este practic, acest tip de leagan este acum mai accesibil ca niciodata.

Sunt realizate din materiale speciale rezistente la conditiile atmosferice externe. Nu ocupa mult spatiu si au o perna suficient de mare, moale, pe care o puteti pune rapid si usor deoparte.

Cum sa alegem mobilierul de depozitare

Noua tendinta pentru mobilierul de depozitare devine din ce in ce mai populara, iar mobila de tip „lada”  este deseori solicitata. Si este complet de inteles. Cu toate acestea, mobilierul nostru de gradina nu este intotdeauna in siguranta. Paturile si pernele confortabile de gradina trebuie puse deoparte ori de cate ori conditiile o cer. Sunt extrem de comode si practice. Designerii le proiecteaza fara sa puna accent pe ele. Unele seturi de gradina au si o lada  de acelasi tip. Pentru altele, puteti lua o lada in plus fara sa va faceti griji cu privire la varietate. Totusi, gradina este mai frumoasa atunci cand pare suficient de naturala si fara vanitate inutila. Stilul este in detalii.

Cum sa alegem  umbrela de gradina potrivita

Unul dintre cele mai inovatoare avantaje ale umbrelelor moderne -de-gradina este flexibilitatea lor. Si aici vorbim despre orice, de la caracteristici la functionalitate. Umbrela de gradina a fost mult timp mai mult decat un simplu mijloc de protectie impotriva razelor solare. Acum este mobila. Adesea, in ciuda dimensiunii sale, poate fi mutata intr-un loc diferit din gradina datorita suportului sau mobil. Unele modele se „rup” in partea de sus, astfel incat sa isi poata schimba pozitia si sa acopere spatiul dorit. Dimensiunile si materialul acesteia permit protectie eficienta atat de razele daunatoare ale soarelui cat si te pot ascunde de ploaie.

Si am mentionat cat de colorate si artistice sunt? Umbrela este o necesitate pentru orice gradina. Dimensiunile si capacitatile sale depind in totalitate de nevoile si preferintele dumneavoastra personale. In cazul in care aveti o curte mare, puteti rezerva o zona partial acoperita cu un cort spatios. Asa ca veti fi mereu calmi, chiar daca conditiile de afara se schimba pe neasteptate. In plus, corturile au structuri destul de stabile.

A avea o gradina este un motiv excelent pentru a petrece mai mult timp afara. Comunicarea cu natura aduce pace si echilibru dupa o zi lunga. Completati idila cu mobilierul de gradina potrivit. Il veti gasi pe site-ul nostru in sectiunea „Mobilier de gradina”.

Follow us