VIVA MAGENTA – CUM SA FACETI CULOAREA ANULUI 2023 PARTE A CASEI DVS. | Vellea Home

 2023-01-12

VIVA MAGENTA – CUM SA FACETI CULOAREA ANULUI 2023 PARTE A CASEI DVS.

Culoarea Anului 2023 de la Pantone Viva Magenta invita la un pas indraznet inainte, cu un caracter dinamic si liber. Culoarea este definita ca o nuanta de rosu neinfricat care sporeste optimismul si bucuria.

Creand o noua naratiune pentru anul urmator si inspirata de natură, Viva Magenta incurajeaza sarbatorirea, exprimarea personalitatii, libertatea gustului si oportunitatea de a depasi granitele stabilite.

Viva Magenta in interiorul modern

 „„Extravagant, vibrant, cosmic, cu spirit liber...” sunt doar cateva dintre definitiile designerilor pentru noua culoare Pantone pentru 2023. Este atat de clar precizat in spatiu incat nu avem de ales decat sa-l aducem in interiorul nostru tocmai ca un accent cu rol principal.

Deoarece este o culoare puternica si saturata, cel mai bun loc pe care il putem atribui este in camera de zi , sufragerie si bucatarie. Astfel, putem exprima o pozitie de accent folosind Viva Magenta. In sufragerie, pot fi noile tapiterii ale scaunelor  Dvs., iar in bucatarie - fete de masa, tishleifer-uri, servicii de masa  si chiar intregul panou de perete al bucatariei.

Pentru camera de zi va recomandam accesorii textile care vor deveni accente de frunte in casa Dvs. Acestea pot fi perne decorative, perdele, covoare si traverse. Desigur, ati putea miza complet pe mobilier nou tapitat in aceasta culoare - un fotoliu de accent sau o canapea frumoasa.  

O alta idee grozava este sa amenajati o zona de odihna cu un fotoliu in culoarea Viva Magenta, cu o masa si suficienta verdeata naturala in jur. Aceasta mica oaza tropicala se va transforma instantaneu intr-un spatiu elegant si modern.

Dormitorul poate fi mobilat cu un pat nou tapitat sau pereti vopsiti in Viva Magenta. Aici este important sa nu exagerati cu utilizarea acestei culori in zonele de dormit. Dupa cum am mentionat deja, ea este destul de „vibranta” si „energica” si va poate tulbura linistea daca o lasati sa domine. Prin urmare, cea mai buna optiune este sa fie o culoare de accent. O alta idee pe care o puteti lua in considerare este sa alegeti un fotoliu in fata mesei Dvs. de toaleta. Perdelele cu flori sau motive, precum si lenjeria de pat cu huse monocromatice, vor reinnoi si interiorul camerei.

Explorati Magentaverse

Pentru o creativitate si mai mare si solutii corecte, va sugeram sa va familiarizati cu celelalte culori din paleta Magentaverse. Noua paleta Pantone include sapte nuante suplimentare, de la nisip gri la campuri de secara, care ofera un echilibru subtil culorii magenta eponime. Acestea sunt Pale Dogwood 13-1404, Grey Sand 13 – 1010, Grey Lilac 13 – 3804, Pale Khaki 15 – 1216, Fealds of Rye 15 – 1115, Agate Grey 15 – 6307 si Plain Air 13 – 4111. Puteti crea diferite combinatii de culori de mobilier si accesorii pentru a obtine efectul perfect.

 

 

Follow us