Canapea Bazel, Bazel, maro inchis | Vellea Home
Bazel

Canapea , maro inchis

Canapea Bazel 1
Canapea Bazel 2
Canapea Bazel 3
Canapea Bazel 4
Canapea Bazel 5
Canapea Bazel 6
Canapea Bazel 7
Canapea Bazel 1_thumb
Canapea Bazel 2_thumb
Canapea Bazel 3_thumb
Canapea Bazel 4_thumb
Canapea Bazel 5_thumb
Canapea Bazel 6_thumb
Canapea Bazel 7_thumb
2890 lei
2053 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 15 zile

 

Dimensiuni:

 - L207 B87 H89cm

Material finisaj:

- textil polyester

Tapiterie /umplutura:

- baza: curele de tapiterie

- sezut/spatar:: 9 cm. penopoliuretan N30 foarte elastic

Structura:

- lemn masiv

- lemn masiv de fag

-  PAL, PFL

Canapea Bazel este un produs de inalta calitate realizat cu mare atentie la confort si detalii care creaza un sentiment de clasa si stil. Cadrul masiv din lemn de fag evidentiaza piesele tapitate si ofera modelului un stil distinctive. Modelul este tapitat cu material textile de inalta calitate avand o densitate excelenta , rezistenta mare la uzura si o suprafata placuta catifelata. Prelucrarea suplientara a materialului faciliteaza intretinerea si curatarea suprafetelor.Umplutura elastica de inalta calitate si baza din curele de tapiterie  ofera o senzatie de confort si relax.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1

Pachet 1: 209/85/52cm., greutate 55 kg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Bazel 72.00 Lei 80.00 Lei 34.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us