Canapea Camelia, Kamelia, gri deschis + gri inchis | Vellea Home
Kamelia

Canapea , gri deschis + gri inchis , stanga

Canapea Camelia 1
Canapea Camelia 2
Canapea Camelia 3
Canapea Camelia 4
Canapea Camelia 5
Canapea Camelia 6
Canapea Camelia 7
Canapea Camelia 1_thumb
Canapea Camelia 2_thumb
Canapea Camelia 3_thumb
Canapea Camelia 4_thumb
Canapea Camelia 5_thumb
Canapea Camelia 6_thumb
Canapea Camelia 7_thumb
1603 lei
Reducere: -30%
1119 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga

Livrare gratuita: 10 zile

Dimensiuni:
L149 B75 H82 cm
Materiale corp:
-PAL

-Lemn masiv
Tapiterie:
-Material textile

 Mecanisme:

- Mecanism de extindere
Baza sezut:
-PAL

Umplutura:
-Penopoliuretan

Avantaje:

- o  lada

 

 

Atentie!

ESTE POSIBILA APARATIA UNOR MICI DIFERENTE DE NUANTA intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Deteriorari cu un astfel de caracter nu vor fi acceptate ca reclamatie. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

 Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

 

Numar pachete1

Pachet 1:: 150/80/82 cm., greutate 54,8 kg

 

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Kamelia 72.00 Lei 74.00 Lei 37.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us