Canapea Deman, cu 3 locuri, Deman, gri + piele neagra | Vellea Home
Deman

Canapea cu 3 locuri , gri + piele neagra

Canapea Deman, cu 3 locuri 1
Canapea Deman, cu 3 locuri 2
Canapea Deman, cu 3 locuri 3
Canapea Deman, cu 3 locuri 4
Canapea Deman, cu 3 locuri 5
Canapea Deman, cu 3 locuri 6
Canapea Deman, cu 3 locuri 1_thumb
Canapea Deman, cu 3 locuri 2_thumb
Canapea Deman, cu 3 locuri 3_thumb
Canapea Deman, cu 3 locuri 4_thumb
Canapea Deman, cu 3 locuri 5_thumb
Canapea Deman, cu 3 locuri 6_thumb
2997 lei
Reducere: -43%
1692 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Canapea Demantripla

 

Dimensiuni:

- L226 В81 H82 cm.

- suprafata de dormit: L226/163 В140 cm. - verificati planul dimensional

Material finisaj:

- tesatura de lux, polyester

- piele ecologica de lux

- culoare: in combinatiile de culori specificate

Tapiterie/umplutura:

- spuma poliuretanica N30/33 cu inaltimea de 12 cm, ofera un confort mai mare in timpul sederii.

- vata poliesterica 120gr./ m2

Structura:

- lemn masiv, PAL

Avantaje:

*  functia de dormit – sezut extensibil, spatar rabatabil

* huse detasabile pentru pernele spatar

* lada depozitare

 

Canapeaua Deman ofera functionalitate si confort, cele mai importante avantaje ale oricarei canapele moderne.  Modelul extensibil Deman este tapitat cu materiale de inalta calitate din catalogul nostru: piele ecologica si textil. Materialele au o densitate si elasticitate excelenta si sunt deosebit de placute la atingere; nu se lasa si nu se largesc. Spuma poliuretanica N30 este burete de calitate superioara, cu moliciune si densitate ideala pentru a asigura confortul zilnic. Moliciunea acestuia ofera o baza anatomica excelenta si un mai mare confort.

Canapeaua se transforma cu usurinta intr-u pat comod, cu o suprafata mare de dormit; este potrivita pentru uzul zilnic.  Suprafata de sub sezut poate fi utilizata pentru depozitarea lenjeriei de pat sau a altor obiecte din locuinta.

 

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

Deteriorari cu un astfel de caracter nu vor fi acceptate ca reclamatie. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

Numar pachete: 2

Pachet 1: 225/80/45 cm., greutate 45,2 kg.

Pachet 2: 225/75/62 cm., greutate 40,2 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Deman 72.00 Lei 114.00 Lei 37.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Calculator credit TBI

Canapea Deman, cu 3 locuri - Pret: 1692.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 423.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us