Canapea extensibila Askon | Vellea Home

Askon

Canapea extensibila , gri

2168 lei
Reducere: -48%
1125 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 30 zile

Canapea Askon

Dimensiuni:

- L192 B83 H41/77 cm.

- suprafat de dormit: 140/192 cm.

Material finisaj:

- textil poliester, seria Sahara

- textil poliester, seria Azalia

Tapiterie/umplutura:

- sezut/spatar: spuma poliuretanica Т25 38
-umplutura sezut 8 cm, umplutura spatar 7 cm

Structura:

- lemn de conifere, PAL, PFL

Avantaje:

* functia de dormit

* lada de depozitare

Canapeaua Askon confera un nou sens termenului de confort acasa. Modelul are o individualitate stilata si o alcatuire confortabil - practica. Canapeaua este tapitata cu textil de inalta calitate din seria Sahara si Azalia. Materialul are o elasticitate excelenta, este foarte rezistent la uzura si usor de intretinut. Textilele se deosebesc prin suprafata lor neteda, fina, catifelata si placuta la atingere. Elasticitatea umpluturii asigura un confort deosebit in fiecare zona a sederii, garantand revenirea sezutului la pozitia initiala chiar dupa o utilizare de durata. Modelul Askon se transforma intr-un pat mare si confortabil, potrivit pentru utilizarea zilnica.

Atentie

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. 

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Nr. pachete: 1

Pachet 1: 200/90/60 cm., greutate 72 kg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Askon 86.00 Lei 114.00 Lei 34.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Canapea extensibila Askon - Pret: 1125.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 281.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us