Canapea Imperial + mecanism pentru pat | Vellea Home

Imperial

Canapea cu mecanism pentru pat , piele wenge

2511 lei
2014 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 7 zile

Canapea Imperial + mecanism pentru pat
- dimensiuni: L230 B90 H97 cm
* suprafata de dormit: 113/185 cm
- material fata: piele ecologica maro inchis
- baza tapiterie: pachet de arcuri bonell
- tapiterie: spuma, vata poliesterica
* element decorativ din MDF, culoarea wenge
Avantaje:
Mecanism pentru pat
Baza tapiterie – pachet de arcuri Bonell.
 
Confortul mobilierului tapitat transforma timpul liber de acasa intr-o adevarata desfatare si o relaxare placuta.
Canapeaua Imperial a fost creata cu o atitudine profesionista si cu grija pentru fiecare detaliu, iar rezultatul este un model ce corespunde standardelor contemporane si cerintelor privind calitatea. Pachetul de arcuri bonell este baza tapiteriei, ceea ce va garanteaza un confort incomparabil atunci cand va asezati.
Partea elastica a tapiteriei este realizata din spuma si vata, materiale cu densitate si moliciune adecvata. Aspectul luxos si stilat al canapelei se datoreaza pielii ecologice de calitate din care este tapitat modelul. Aceasta piele are o rezistenta ridicata la uzura si o structura ce permite intretinerea usoara. Canapeaua ofera si un mecanism care atunci cand este necesar, mareste suprafata de dormit pana la 113/200 cm.
 
Atentie!
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. Deteriorarile de acest fel nu vor fi acceptate ca reclamatie.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate asezarii pe ele. Orice sarcina dinamica sau asezare pe acestea ar putea duce la deformarea lor.

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Atentie! Pentru introducerea modulelor pe usa este necesar ca golul usii (interiorul tocului) sa aiba deschiderea de cel putin 90 cm.

Numar pachete: 3

Pachet 1: 190/90/97 cm., greutate 64kg.

Pachet 2: 90/20/97 cm., greutate 12 kg.

Pachet 3: 90/20/97 cm., greutate 12 kg.

 

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Imperial 86.00 Lei 140.00 Lei 40.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Canapea Imperial + mecanism pentru pat - Pret: 2511.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 470.82 lei 24 %
9 325.02 lei 24 %
12 252.34 lei 24 %
15 208.90 lei 24 %
18 180.08 lei 24 %
24 144.40 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us