Canapea Keira | Vellea Home

Keira

Canapea Keira , maro inchis + bej inchis

2024 lei
1703 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Canapea Keira cu lada si mecanism pentru pat

- dimensiuni: L193 B94 H38/70  cm

- suprafata de dormit: 140/193 cm

- tapiterie: pachet arcuri bonell, vata, material suplimentar de tapiterie

- Material fata: textil tip plus Soho (in combinatiile de culori specificate)

- picioare: 2 buc, metal cromat, roti

Avantaje:

Perne incluse 2 buc. spatar + 2 buc. brate, huse detasabile cu fermoar

Lada

Se transforma in pat – se trage sezutul, spatarul cade

Canapeaua Keira va transforma cotidianul dumneavoastra intr-o sarbatoare de fiecare data cand veti avea contact cu confortul ei. Cu o miscare, trageti in fata de sezut, iar cu o alta miscare inclinati spatarul pana ce ajunge la nivelul sezutului. Asa cand este necesar Canapeaua se transforma cu usurinta intr-un pat mare cu suprafata 140/193, ceea ce reprezinta o garantie a confortului la utilizarea zilnica a acestui model. Spatiul suplimentar de depozitare nu este niciodata de prisos, de aceea am prevazut si o lada pentru asternuturi si lenjerie de pat, care vor fi intotdeauna la indemana. Modelul este deosebit de comod ca moliciune si ca senzatie la asezat. Textilul in care este imbracata canapeaua are o densitate excelenta, rezistenta si un efect incomparabil de catifea la atingere. Baza tapiteriei sezutului este dintr-un pachet de arcuri bonell si dintr-o umplutura moale si elastica – materiale din care se construieste structura saltelelor de lux. Pentru a facilita intretinerea, husele pernelor sunt detasabile. Modelul este oferit cu 2 perne de spatar si 2 perne auxiliare.
 Pentru a se extinde normal, spatarul canapelei treuie sa fie la o distanta de cel putin 20 cm de perete..

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. Deteriorarile cu un astfel de caracter nu vor fi acceptate ca reclamatie.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii

caldura.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 2

Pachet 1: 194/87/42 cm., greutate 44,1 kg.

Pachet 2: 194/73/39 cm., greutate 26,3kg.

Model Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Keira 111.00 Lei 31.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Canapea Keira - Pret: 2024.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 382.84 lei 24 %
9 264.28 lei 24 %
12 205.18 lei 24 %
15 169.86 lei 24 %
18 146.43 lei 24 %
24 117.41 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us