Coltar extensibil Ventura | Vellea Home

Ventura

Coltar extensibil , mustar , stanga

4896 lei
3926 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga
mustar

Livrare gratuita: 7 zile

Dimensiuni:

- L248 B177 H46-90 cm
- suprafata de dormit: 128/186 cm
- material finisaj: textil 100% poliester

-  culoare: mustar

- structura: lemn masiv, PAL, lemn stratificat
- baza tapiterie: arcuri zig-zag,puff siliconat, penopoliuretan, spuma poliuretanica 10 cm N25

- saltea: spuma poliuretanica 8 cm N25Avantaje:

Functia pat
Lada (1 buc.)
Acest model se evidentiaza prin confort si utilitate excelente. Baza este din arcuri zig-zag in combinatie cu puf silicon cu desitate adecvata zonelor individuale, ofera un sentiment inegalabil de confort in timpul folosirii. Coltarul se livreaza impachetat corespunzator , usor de transportat, cu instructiuni de montaj usor de urmarit. Dupa ce plasati coltarul in locatia aleasa, fixati conectati piesele intre ele pentru a fixa coltl si cotierele de corp.
Stimati clienti,La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 2

Pachet 1: 175/100/100 cm, greutate 66 kg

Pachet 2: 190/100/100 cm, greutate 57 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Ventura 86.00 Lei 280.00 Lei 58.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar extensibil Ventura - Pret: 4896.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 901.71 lei 24 %
9 622.48 lei 24 %
12 483.27 lei 24 %
15 400.08 lei 24 %
18 344.89 lei 24 %
24 276.55 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us