Coltar Bazel | Vellea Home

Bazel

Coltar , maro inchis , stanga

Coltar Bazel 1
Coltar Bazel 2
Coltar Bazel 3
Coltar Bazel 4
Coltar Bazel 5
Coltar Bazel 6
Coltar Bazel 7
Coltar Bazel 1_thumb
Coltar Bazel 2_thumb
Coltar Bazel 3_thumb
Coltar Bazel 4_thumb
Coltar Bazel 5_thumb
Coltar Bazel 6_thumb
Coltar Bazel 7_thumb
3662 lei
2618 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga

Livrare gratuita: 7 zile

Coltar Bazel
Dimensiuni:

- L235 B155 H88 cm

Material finisaj:

- textil polyester

Tapiterie /umplutura:

- baza: curele de tapiterie

- sezut: 8 cm penopoliuretan N30 foarte elastic

- perne:  mix  penopoliuretan , huse detasabile

Structura:

- lemn masiv

- lemn masiv de fag

-  PAL, PFL

Modern , confortabil si stilat Coltar Bazel va asigura tot ce este necesar pentru odihna placuta. Umplutura super elastica si material textile de inalta calitate va ofera  confort si sentiment de lux . Material textile de inalta calitate avand o densitate excelenta , rezistenta mare la uzura si o suprafata placuta catifelata. Prelucrarea suplientara a materialului faciliteaza intretinerea si curatarea suprafetelor.Umplutura elastica de inalta calitate si baza din curele de tapiterie  ofera o senzatie de confort si relax.

Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Numar pachete: 2

Pachet 1: 149/88/51cm., greutate34 kg

Pachet 2: 158/83/52 cm., greutate 40kg

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Bazel 72.00 Lei 111.00 Lei 43.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Calculator credit TBI

Coltar Bazel - Pret: 3662.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 678.77 lei 24 %
9 468.58 lei 24 %
12 363.79 lei 24 %
15 301.16 lei 24 %
18 259.62 lei 24 %
24 208.17 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us