Coltar extensibil Alba | Vellea Home

Alba

Coltar extensibil , maroniu

2874 lei
Reducere: -39%
1747 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

maroniu

Livrare gratuita: 15 zile

Dimensiuni:

- L220 B152 H70-87 сm.

* suprafata de dormit 137/190 сm.

Material finisaj:

- textil polyester

Tapiterie:

- baza: curele de tapiterie

- umplutura: spuma poliuretanica 25/40

Structura:

- PAL, PFL, pin, placaj, curele de tapiterie

Avantaje:

-Model universal, directia stanga-dreapta se stabileste la montaj

-Mecanism de extindere  - se trage baza din curele de tapiterie.

-Lada – mecanism cu arcuri

-Huse detasabile la perne spatar

Coltarul Alba este un model practic care va va oferi confort impecabil si functionalitate. Modelul este tapitat cu material textil de inalta calitate avand o densitate excelenta , rezistenta mare la uzura . Materialul se curata si intretine usor.

Modelul Alba are un mecanism de extindere incorporat cu ajutorul caruia zona de dormit devine cu dimensiunea unui pat mediu.  Baza din curele precum si umplutura creaza un loc confortabil pentru sezut si dormit. Lada de depozitare are mecanism de ridicare cu arcuri care faciliteaza utilizarea spatiului de sub sezut pentru a depozita obiecte de uz casnic.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunеа Servicii

Nr. pachete: 2

Pachet 1: 127/84/73сm., greutate 54kg.

Pachet 2: 150/68/66 сm., greutate 42,5 kg.

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Alba 86.00 Lei 126.00 Lei 40.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar extensibil Alba - Pret: 1747.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 436.75 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us