Coltar extensibil Alora | Vellea Home

Alora

Coltar extensibil , gri , stanga

2226 lei
Reducere: -39%
1357 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga
gri

Livrare gratuita: 7 zile

Coltar de bucatarie extensibil Alora
- dimensiuni: L194 B62-114 H72 cm.
- suprafata de dormit: 113/182 cm.
- inaltime spuma sezut 4 cm, densitate T25
- constructie: PAL, lemn de conifere
- lada pentru depozitarea obiectelor de uz casnic
- se extinde prin tragerea sezutului
- coltarul trebuie sa fie la o distanta de 7-8 cm de perete pentru a se putea intinde
- pentru realizarea coltarului de bucatarie Alora am selectat o serie speciala de tesaturi - Sahara
- pretul afisat este cu 5 perne incluse (cu huse inlocuibile pentru intretinere mai usoara)
- coltarul nu este universal (se ofera doar in directia prezentata in imagine)

Bucataria este un loc in care petrecem o parte speciala a vieții de zi cu zi - pregatind mancarea si mancand. Este normal sa-i cautam confortul ca pe un mediu armonios si linistit in care comunicam sau pur si simplu ne odihnim. Coltarul de bucatarie Alora ofera confortul si comoditatea mobilierului tapitat, conceput special pentru astfel de locuri. Cu mecanismul practic de pat, puteti transforma usor si rapid coltarul de bucatarie intr-un pat confortabil pentru un oaspete.

 

Atentie!

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

  Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Produsul este fabricat  de Vellea Home.
© Toate drepturile rezervate

 

Numar de pachete: 2
Pachet 1: 124/75/48 cm., greutate 46 kg.
Pachet 2: 114/65/72 cm., greutate 33 kg.

Model Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Alora 114.00 Lei 37.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar extensibil Alora - Pret: 1357.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 339.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us