Coltar extensibil Atlantic | Vellea Home

Atlantic

Coltar extensibil , gri inchis , stanga

7064 lei
5675 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Seria exclisiva de coltare cu design german si calitate premium.
Dimensiuni:
- L 260 B207 H75сm
- suprafata de dormit: 127/182сm
Materiale finisaj:
- textil poliester
Tapiterie/umplutura:
- baza tapiteriei: arcuri zig zag
- penopoliuretanT25/38
- vata poliesterica 150 g./ mp
Structura:
- lenm masiv de fag, PAL
Avantaje:
- functia pat - mecanism de extindere
- sezlong mare
- tetiere reglabile pentru confort individual
- lada
 
Pentru a vа face confortabil, pentru a vа face sа vа bucurati si sа vа distrati, creati o casа modernа si confortabilа cu cele mai bune propuneri de mobilier. Coltarul elegant Atlantic are o functionalitate modernа excelentа si un confort impecabil. Toate piesele tapitate au elasticitate optima pentru functia lor. Baza sezuturilor este realizata din arcuri zig-zag, care asigura pastrarea confortului cu durabilitate maxima. Mecanismul de extindere incorporat completeaza zona sezuturilor la dimensiunea unui pat mare si confortabil. Materialul tapiteriei  este un material moale, placut , cu o suprafata usor de intretinut. Coltarul Atlantic are si o lada de depozitare usor accesibila.
Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La DESPACHETAREA mobilei tapitate nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului sau a tapiteriei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii..

Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 2
Pachet 1: 164/109/67 сm, greutate 65 kg
Pachet 2: 164/109/79 сm, greutate 65 kg

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Atlantic 86.00 Lei 228.00 Lei 62.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar extensibil Atlantic - Pret: 7064.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 1293.40 lei 24 %
9 892.88 lei 24 %
12 693.20 lei 24 %
15 573.87 lei 24 %
18 494.71 lei 24 %
24 396.67 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us