Coltar extensibil Dani S | Vellea Home

Dani S

Coltar extensibil , maro inchis D52 + portocaliu D68

2234 lei
1514 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Coltar extensibil Dani S
- dimensiuni: L192 B138 H75 cm.
- suprafata de dormit: 136/193 cm.
-  finisaje: stofa din gama speciala Daily(in combinatiile de culori specificate)
-  tapiterie: burete, material suplimentar de tapiterie
-  inaltime burete sezut 8 cm si densitate T25, ceea ce garanteaza revenirea la starea initiala a sezuturilor chiar dupa utilizarea indelungata
-  structura: lemn masiv, PAL
Avantaje:
La confectionarea coltarului Dani s-a folosit o editie speciala de textile cu suprafata hidrofoba-Daily.
Lichidele se separa in picaturi care se pot curata usor cu o carpa sau burete.
- Universal – pozitia se stabileste la montaj.
- Se transforma in pat.
- Lada: 1 buc.
- 2 buc. perne mari, 1 buc. perna mica, 2 buc. perne pentru brat (huse detasabile cu fermoar) incluse.
Coltarul Dani este astfel construit incat sa se poata transforma din cateva miscari intr-un pat mare si comod. Prin acesta dumneavoastra veti dispune intotdeauna de un loc in plus de dormit.
Canapeaua este tapitata cu gama speciala de stofe Daily, ce de disting printr-o rezistenta ridicata la uzura, nu se scamoseaza si au un efect placut de catifea la atingere. Modelul se distinge printr-un confort excelent si prin calitatea buna a materialelor din care este realizat. Pentru a- l folosi ca pat, trageti de sezut in fata si inclinati spatarul pana cand ajunge la acelasi nivel cu sezutul. Spatele canapelei trebuie sa se afle la o distanta de cel putin 8 cm de perete pentru a se putea extinde. Canapeaua are disponibila o lada de depozitare intr-un loc usor accesibil.
Atentie!
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 2
Pachet 1: 121/92/50 cm, greutate 41 kg
Pachet 2: 140/70/66 cm, greutate 26 kg
 
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Dani S 86.00 Lei 107.00 Lei 31.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar extensibil Dani S - Pret: 2234.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 420.78 lei 24 %
9 290.47 lei 24 %
12 225.51 lei 24 %
15 186.69 lei 24 %
18 160.94 lei 24 %
24 129.05 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us