Coltar extensibil Deman, Deman, gri + piele alba | Vellea Home
Deman

Coltar extensibil , gri + piele alba

Coltar extensibil Deman 1
Coltar extensibil Deman 1_thumb
3301 lei
Reducere: -34%
2160 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga

Livrare gratuita: 10 zile

Coltar extensibil Deman

 

Dimensiuni:

- L257 В150 H41/80 cm.

- suprafata de dormit 144/192 cm.

Materiale finisaj:

- textil poliester de lux

- piele ecologica de lux

- culoare: in combinatiile de culori specificate

Tapiterie/umplutura:

- spuma poliuretanica N30/33 cu inaltimea de 12 cm.,pentru mai mult confort

Structura:

- lemn masiv, PAL

Avantaje:

* functia de dormit – sezut extensibil, spatar rabatabil

* huse detasabile pentru pernele spatar

* lada depozitare

* perne - 3 buc

Coltarul din locuinta moderna trebuie sa fie confortabil si sa confere o nota placuta si eleganta intregului living. Coltarul modern, in afara de eleganta, ofera si functionalitate maxima – lucru esential pentru fiecare familie. Modelul extensibil Deman este tapitat cu materiale de inalta calitate din catalogul nostru: piele ecologica si textil. Materialele au o densitate si elasticitate excelenta si sunt deosebit de placute la atingere; nu se lasa si nu se largesc. Tapiteria este confectionata din umplutura de inalta calitate, cu moliciunea si densitatea ideala pentru a asigura confortul zilnic. Coltarul se transforma cu usurinta intr-u pat comod, cu o suprafata mare de dormit; este potrivit pentru uzul zilnic. Suprafata de sub sezut poate fi utilizata pentru depozitarea lenjeriei de pat sau a altor obiecte din gospodarie.

 

Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Nr. pachete: 3

Pachet 1: 170/45/85 cm., greutate 38 kg.

Pachet 2: 170/95/85 cm., greutate 53 kg.

Pachet 3: 170/55/75 см., greutate 29 kg

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Deman 72.00 Lei 160.00 Lei 52.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us