Coltar extensibil Madeira | Vellea Home

Madeira

Coltar extensibil , gri + piele neagra

4224 lei
3002 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Coltar  Мadeira
 
Dimensiuni:
- L250 B160 H42/72 сm.
- suprafata de dormit: 133/197 сm.
Material finisaj:
- piele ecologica PU de calitate superioara
- textile poliester din seria ZEFIR
Таpiterie:
- spuma poliuretanica Т25, vata de poliester
- baza tapiterie - tare
Structura:
- lemn masiv, PAL
Avantaje:
* model universal – directia stanga/dreapta se alege la asamblare
* functie de dormit
* cadru tapitat
* lada depozitare (1 buc.)
 
Folosind coltarul Madeira veti descoperi diferenta dintre o simpla locuita si caminul adevarat. Modelul are un design original ce confera stil si individualitate. Coltarul Madeira este tapitat cu piele ecologica si material textil.
Materialele folosite au o densitate excelenta si o rezistenta sporita la uzura, ce garanteaza confortul si pastrarea aspectului estetic al coltarului.
Umplutura este din spuma poliuretanica si vata cu elasticitate potrivita pentru confortul zilnic. Coltarul are mecanism extensibil ce asigura spatiu suplimentar de dormit.
Cadrul este imbracat cu material ce transofrma coltarul in cel mai preferat loc de relaxare din casa la orice ora. Lada este mare avand spatiu suficient pentru depozitarea obiecteleor si a lucrurilor necesare.
 
Atentie!
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilele la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Nr. pachete: 4
Pachet 1: 132/73/86 cm., greutate 46 kg.
Pachet 2: 154/68/73 cm., greutate 32 kg.
Pachet 3: 154/56/27 cm., greutate 18 kg.
Pachet 4: 84/56/27 cm., greutate 9 kg.
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Madeira 86.00 Lei 169.00 Lei 49.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar extensibil Madeira - Pret: 4224.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 780.31 lei 24 %
9 538.67 lei 24 %
12 418.20 lei 24 %
15 346.21 lei 24 %
18 298.46 lei 24 %
24 239.31 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us