Coltar extensibil Tivoli | Vellea Home

Tivoli

Coltar extensibil , galben , dreapta

4117 lei
Reducere: -43%
2325 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Dreapta
galben

Livrare gratuita: 7 zile

Dimensiuni:- L270 В163 H71-88 сm.

- suprafata de dormit: 150/ 211 /233 cm

Material finisaj:

- textil poliester

Tapiterie/umplutura:

- baza: arcuri zig-zag si chingi

- umplutura – spuma poliuretanica N30 inaltime 8 сm, vata din poliester

Structura:

- lemn masiv; lemn stratificat;  PAL, elemente din otel

Avantaje:

* functia pat – mecanism de extindere metalic

* baza extensibila tapitata cu material finisaj si aceeasi elasticitate ca a sezutului

* lada cu mecanism de ridicare

Linia de contur simpla a acestui coltar evidentiaza formele confortabile si voluminoase ale acestui coltar. Modelul este tapitat cu material textile de inalta calitate avand o densitate excelenta , rezistenta mare la uzura si o suprafata placuta catifelata - moale . Baza este realizata din arcuri de otel care asigura confort maxim si pentru o perioada indelungata. Coltarul Tivoli va ofera deasemeni si  mecanism de extindere precum si o lada incapatoare.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

 

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Nr. pachete: 2

Pachet 1: 173/89/76 cm., greutate 60 kg.

Pachet 2: 163/98/76 cm., greutate 59 kg. 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Tivoli 86.00 Lei 191.00 Lei 52.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar extensibil Tivoli - Pret: 2325.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 437.22 lei 24 %
9 301.82 lei 24 %
12 234.33 lei 24 %
15 193.99 lei 24 %
18 167.23 lei 24 %
24 134.09 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us