Coltar extensibil Visage, Visage, gri + piele alba | Vellea Home
Visage

Coltar extensibil , gri + piele alba

Coltar extensibil Visage 1
Coltar extensibil Visage 2
Coltar extensibil Visage 1_thumb
Coltar extensibil Visage 2_thumb
4352 lei
Reducere: -35%
2798 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Dimensiuni:

- L249 B160 H88 cm.

- suprafata de dormit:: 144/215 cm.

Materiale finisaj:

-  textil poliester – seria Hande

- piele ecologica

Tapiterie/umplutura:

- spuma poliuretanica 9 cm. N 2538; Vata polieste 150gr./mp, curele

Avantaje

 universal – directia se stabileste la montaj

* functia de dormit – mecanism de extindere

* lada - 1 buc.

* umplutura de inalta calitate cu elasticitate ridicata

Visage ofera un sentiment de stil , armonie si confort exceptional. Coltarul este un model original care ofera utilitatea moderna si facilitate excelente. Are lada de depozitare si suprafata mare pentru dormit. Transformarea lui in pat este rapida si usoara. Coltarul este tapitat cu materiale de inalta calitate – piele ecologica si material textil. Materialele sunt de calitate inalta cu densitate buna si rezistenta excelenta la uzura. Nu se micsoreaza si nu se lasa. Materialul are o suprafata neteda catifelata care creeaza o senzatie de lux si confort. Umplutura din spuma groasa,cu elasticitate ridicata  N2538 si vata ofera o baza elastica cu moliciune adecvata pentru confort zilnic fara cusur.

Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Numar pachete: 3

Pachet  1: 140/92/74 cm., greutate53 kg.

Pachet  2: 160/80/74 cm., greutate27 kg.

Pachet  3: 90/60/40 cm., greutate2 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Visage 72.00 Lei 111.00 Lei 37.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us