Coltar Melvin cu sezlong + brat mini etajera | Vellea Home

Melvin

Coltar cu sezlong + brat mini etajera , maro inchis , stanga

3947 lei
Reducere: -30%
2762 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga
maro inchis

Livrare gratuita: 7 zile

Coltar cu sezlong + brat mini etajera

- dimensiuni: L297 B90/180 H70 cm

* suprafata de dormit 135/250 cm

- finisaje: in combinatiile de culori specificate

* Sezuturi, spate si brate: textil polyester

* Perne: textil polyester 

- tapiterie: spuma cu inaltimea de 12 cm, vata poliesterica, materiale de tapiterie suplimentare

- structura: lemn masiv, PAL

- brate si etajera: MDF, PAL culoarea wenge

Avantaje:

- design exclusivist

- brat cu mini etajera

- sezlong mare

- lada

Se transforma in pat – sezut extensibil, spatar rabatabil

Treceti la urmatorul nivel de confort acasa, cu ajutorul coltarului Melvin. Modelul este deosebit de atragator si ofera facilitati ce corespund cerintelor contemporane ale locuintelor moderne. O modalitate practica de transformare intr-un pat generos, cu mecanism ce faciliteaza utilizarea lazii de depozitare de sub sezut. Coltarul este tapitat integral cu material rezistent la uzura, cu efect placut la atingere si intretinere usoara.

Tapiteria este realizata din spuma elastica si vata – materiale ce au densitatea si elasticitatea adecvata pentru confortul mare al modelului. Atunci cand este folosit pentru dormit, coltarul ofera confortul unei saltele adevarate, de calitate.

Atentie!

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 3

Pachet 1: 185/90/70cm , greutate  78 kg

Pachet 2: 180/80/50 cm, greutate 50 kg

Pachet 3: 18/180/65 cm, greutate 17kg

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Melvin 86.00 Lei 236.00 Lei 68.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar Melvin cu sezlong + brat mini etajera - Pret: 2762.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 516.17 lei 24 %
9 356.33 lei 24 %
12 276.64 lei 24 %
15 229.02 lei 24 %
18 197.43 lei 24 %
24 158.30 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us