Coltar Princess S II + mecanism click-clack | Vellea Home

Princess S II

Coltar+ mecanism click-clack , gri + piele neagra , stanga

3348 lei
Reducere: -34%
2194 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga

Livrare gratuita: 30 zile

Coltar extensibil Princess S
 
Dimensiuni:
- L260 B178 H85/sezut 41 cm.
- suprafata de dormit: L123 B200 cm.
Materiale finisaj:
- textil poliester, seria Soho (textil netesut)
- piele ecologica
Tapiterie/umplutura:
- spuma poliuretanica T25 cu grosime H8 cm. – utilizata la sezut
- baza tapiterie, chingi
Structura:
- PAL calitatea I, lemn masiv, PFL
- locuri cheie consolidate suplimentar
Avantaje:
* functia de dormit  - mecanism click-clack
* 2 lazi de depozitare
* mecanism de ridicare cu amortizor pe gaz (pentru sezut)
* perne decorative incluse
 
Va oferim posibilitatea de a avea un coltar confortabil, frumos si functional chiar la Dumneavoastra acasa, si totul la un pret foarte atractiv. Coltarul Princess S este confortabil si imbina calitatile necesare utilizarii lui zilnice. Este tapitat cu textil de foarte inalta calitate si piele ecologica, acestea asigurandu-i o mentinere ideala a aspectului exterior si o intretinere usoara. Materialul textil are o suprafata moale si neteda, o structura densa si o mare rezistenta la uzura. Modelul are inclus mecanismul click-clack cu ajutorul caruia se transforma rapid intr-un pat mare si confortabil. Umplutura este din spuma poliuretanica T25 si vata cu densitatea si moliciunea potrivta pentru a asigura un confort maxim.
Coltarul Princess S are doua lazi de depozitare, cu ajutorul carora aveti la indemana un spatiu suplimentar de depozitare pentru diferite obiecte din locuinta.
 

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra,

in functie de setarile acestuia.

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului.

Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.
 
ATENTIE: Canapeaua este vulnerabila la deteriorari in timpul transportarii si a manipularii pe scari. Clientii sunt rugati sa o transporte si sa o manipuleze cu atentie.
Nr. pachete: 2
Pachet 1: 168/96/85 cm., greutate 42 kg.
Pachet 2: 178/92/85 cm., greutate 52 kg
 
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Princess S II 86.00 Lei 151.00 Lei 40.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar Princess S II + mecanism click-clack - Pret: 2194.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 413.55 lei 24 %
9 285.49 lei 24 %
12 221.64 lei 24 %
15 183.49 lei 24 %
18 158.18 lei 24 %
24 126.83 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us