Coltar recliner Dream, Dream, bej | Vellea Home
Dream

Coltar recliner , bej

Coltar recliner Dream 1
Coltar recliner Dream 2
Coltar recliner Dream 3
Coltar recliner Dream 1_thumb
Coltar recliner Dream 2_thumb
Coltar recliner Dream 3_thumb
4899 lei
Reducere: -32%
3324 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 30 zile

Coltar recliner Dream

Dimensiuni:

- L210 B171-78 H101 сm.

Material finisaj:

- piele ecologica de calitate superioara

Baza tapiterie:

- arcuri zig zag, curele tapiterie

Таpiterie/umplutura:

- arcuri pocket, spuma poliuretanica, fibre

Avantaje:
zero wall mecanism metalic integrat cu functie de relaxare, unilateral
* tapiterie foarte confortabila

Seria Dream este o serie exclusivista destinata unei relaxari active si complete. Mecanismul dublu integrat asigura o coordonare impecabila a pozitiei si unghiului dintre sezut si spatar la trecerea in regimul de relaxare – in acelasi timp se ridica picioarele si se lasa pe spate spatarul.

Pentru a actiona mecanismul de relaxare este necesar sa trageti cu atentie manerul situat in partea laterala a cotierei reclinerului.Acesta creeaza o senzatie unica de confort. Zero wall permite ca spatele canapelei sa fie la o distanta minima de perete/zid fara a afecta functionarea normal a mecanismului. Sistemul rezistent si stabil al fotoliului garanteaza siguranta la folosirea mecanismului si asigura utilizarea fara probleme zilnica a acestuia.

Coltarul Dream este tapitat cu piele ecologica de calitate superioara. Ea este moale si placuta la atingere avand o rezistenta superioara la uzura. Sincronizarea impecabila a pozitiei si unghiului dintre sezut si spatar la trecerea in regimul de relaxare – in acelasi timp se ridica picioarele si se lasa pe spate spatarul.

Baza si umplutura tapiteriei sunt din materiale de calitate superioara testate pentru rezistenta si durabilitate.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.  
Bratele canapelelor NU SUNT destinate asezarii pe ele. Orice sarcina dinamica sau asezare pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor .

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Set pachete: 2

Pachet 1: 153/80/73 сm., greutate 46,6 Kg.

Pachet 2: 131/80/73 сm., greutate 55,2 Kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Dream 72.00 Lei 200.00 Lei 52.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us