Comoda Lorneto, Lorneto, stejar sonoma + alb | Vellea Home
Lorneto

Comoda , stejar sonoma + alb

Comoda Lorneto 1
Comoda Lorneto 2
Comoda Lorneto 3
Comoda Lorneto 4
Comoda Lorneto 5
Comoda Lorneto 6
Comoda Lorneto 7
Comoda Lorneto 8
Comoda Lorneto 1_thumb
Comoda Lorneto 2_thumb
Comoda Lorneto 3_thumb
Comoda Lorneto 4_thumb
Comoda Lorneto 5_thumb
Comoda Lorneto 6_thumb
Comoda Lorneto 7_thumb
Comoda Lorneto 8_thumb
751 lei
552 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Comoda Lorneto:
- Dimensiuni: L120 B36 H83 сm
Material:
-PAL melaminat,  decor stejar sonoma + alb  , glisiere pe roli
Comoda practica este parte din orice casa moderna. Aceasta ofera o repartizare confortabila a compartimentelor pentru pastrarea unor obiecte diferite ca marime. Dimensiunile ei permit mutarea usoara si amplasare la locul corespunzator din incapare. Suprafetele finisajelor folosite sunt netede, ceea ce faciliteaza intretinerea lor. Toate elementele de legatura si schema de montaj sunt disponibile in setul produsului.

Atentie!

Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilei. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 2

Pachet 1: 84.5/35.8/11.5 сm, greutate 13.8 кg
Pachet 2: 128/42.4/8 сm, greutate  21 кg
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Lorneto 126.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us