Dulap de birou Ivel L1, Ivel L1, stejar antracit +alb lucios | Vellea Home
Ivel L1

Dulap de birou , stejar antracit +alb lucios

Dulap de birou Ivel L1 1
Dulap de birou Ivel L1 2
Dulap de birou Ivel L1 3
Dulap de birou Ivel L1 4
Dulap de birou Ivel L1 1_thumb
Dulap de birou Ivel L1 2_thumb
Dulap de birou Ivel L1 3_thumb
Dulap de birou Ivel L1 4_thumb
588 lei
Reducere: -34%
387 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Dimensiuni:
- L80 B38 H96 cm.
Materiale:
- Pal melaminat, decor Stejar antracit +alb lucios; manere de aluminiu
Pentru a va ajuta in diversele activitati de birou , mobilierul auxiliary are un rol de neinlocuit. Micul dulap de birou cu o usa, Ivel L1 este un model  care completeaza in totalitate functionalitatea mobilierului din birou. Dimensiunile sale sunt compatibile cu dimensiunile standard a celor mai obisnuite echipamente de birou. Dulapul este realizat din Pal melaminat cu suprafete netede , usor de curatat si intretinut.
Atentie!
Mobilierul nostru este creat pentru un montaj usor , dar pentru un rezultat excelent va sfatuim sa aveti incredere in  profesionalismul si experienta echipelor de montaj parenere. In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu. 
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Nr. pachete: 3
Pachet 1: 98/47/7 cm., greutate - 13,4 kg.
Pachet 2: 95/47/8 cm., greutate- 14,3 kg.
Pachet 3: 20/15/10 cm., greutate - 0,7 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Ivel L1 83.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us