Etajera Etna | Vellea Home

Etna

Etajera , wenge

220 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

wenge

Livrare : 7 zile

Etajera Etna
 
Dimensiuni:
- L80 B29 H109.5 cm.
Material:
- PAL melaminat
 
Etajera Etna este o propunere originala care va ofera posibilitatea de a o utiliza in diferite spatii ale casei Dumneavoastra.  Este o completare moderna si spectaculoasa a interiorului, fiind potrivita pentru dining, dormitor, bucatarie sau camera copilului. Etajera ofera o repartizare usoara a rafturilor pentru depozitarea accesorilor si a diferitelor obiecte de uz casnic. 
Este realizata din PAL melaminat de inalta calitate. Suprafetele sunt netede usor de curatat si intretinut.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
 

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 2
Pachet 1: 90/80/6 cm., greutate 10 kg.
Pachet 2: 80/40/6 cm., greutate 9 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Etna 56.00 Lei 30.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us