Etajera Extravaganza 110, Extravaganza 110, wenge + rockford deschis | Vellea Home
Extravaganza 110

Etajera , wenge + rockford deschis

Etajera Extravaganza 110 1
Etajera Extravaganza 110 1_thumb
105 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Etajerele pot fi nu doar niste piese de mobilier functionale, ci si accesorii deosebit de stilate. Convigeti-va singuri de aceasta propunere a noastra.
Dimensiuni: L110 B19 H32  cm;
Relizata din PAL de calitate superioara.
Culoare:  wenge si rockford deschis
Aceasta etajera poate fi comandata ca parte din mobilierul de dormitor sau ca modul individual care poate fi montat pe perete.
Este mica si functionala, iar acest lucru o face sa fie solicitata pentru amenajarea dormitoarelor, livingurilor sau camerelor de copii.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilei.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Compozitie: PAL melaminat, Feronerie;
Ambalaj: Carton ondulat si folie stretch din polietilena;
Numar pachet: 1
Pachet 1: 117/39/5 cm., greutate 6 kg.
Intretinere: Suprafetele se sterg cu o laveta usor umezita. Nu se utilizeaza produse si materiale de curatat ce contin particule abrazive.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Extravaganza 110 39.00 Lei 3.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us