Etajera Zaria | Vellea Home

Zaria

Etajera , wenge

275 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Еtajera Zaria
 
Dimensiuni:
- L112 B30 H102.5 сm.
Маterial:
- PAL melaminat
 
Etajera Zaria este un model universal, amplasabil in orice zona a locuintei mederne. Linia sa simpla ofera spatii de depozitare confortabile si usor accesibile in care se pot amplasa diverse obiecte utile. Etajera este fabricata din PAL melaminat de calitate superioara. Suprafetele sunt netede fiind usor de curatat si intretinut.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 2
Pachet 1: 120/38/6 сm., greutate 14 Kg.
Pachet 2: 103/38/6 сm., greutate 14 Kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Zaria 103.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us