Fotoliu extensibil pentru copii Cris, Cris, print | Vellea Home
Cris

Fotoliu extensibil pentru copii , print

Fotoliu extensibil pentru copii Cris 1
Fotoliu extensibil pentru copii Cris 2
Fotoliu extensibil pentru copii Cris 3
Fotoliu extensibil pentru copii Cris 4
Fotoliu extensibil pentru copii Cris 1_thumb
Fotoliu extensibil pentru copii Cris 2_thumb
Fotoliu extensibil pentru copii Cris 3_thumb
Fotoliu extensibil pentru copii Cris 4_thumb
622 lei
Reducere: -45%
337 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

print

Livrare : 10 zile

Fotoliu extensibil pentru copii, Cris
 
- Dimensiuni: L60 B80 H51 cm
- suprafata de dormit: 60/160 сm
- Tapiterie:
  • material fata - textil (in combinatiile de culori specificate)
  • Umplutura - spuma poliuretanica elastica
Avantaje:
- Husa detasabila cu fermoar
- Usor si compact
 
Fotoliul extensibil Cris este o propunere unica, ce poate completa mobilierul in camera copilului. Toti copiii prefera sa se distreze, sa se joace sau sa invete jos, pe podea. Pentru a-i proteja de conditii neadecvate, va recomandam sa va folositi de confortul fotoliului extensibil, Cris. Umplutura lui este alcatuita din spuma poliuretanica elastica cu o densitate si moliciune optima.
Tesatura cu care este acoperit fotoliul e puternica, placuta la atingere, usor de intretinut si are o rezistenta deosebita la uzura. Fotoliul Cris e usor, compact si extrem de confortabil si usor de folosit de catre toti cei de acasa. In caz ca trebuie curatat, materialul textil se poate da usor jos si apoi se poate pune la loc. Designul pernelor de la spate permite rotirea si asezarea lor intr-o pozitie si inaltime confortabila.
 
Atentie!
Modelul Cris este alcatuit din doua parti independente - perne de sezut si perna spatar separata, prinsa de celelalte prin velcro.
 Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
 
Intretinere: Pentru intretinerea pielei ecologice si a materialului textil folositi o laveta umezita intr-un amestec de apa calduta si sapun cu PH neutru.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Nr. pachete: 1
Pachet 1: 106/27/60 cm., greutate 6 kg.
Model Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Cris 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us