Fotoliu Margo, Margo, floral | Vellea Home
Margo

Fotoliu , floral

Fotoliu Margo 1
Fotoliu Margo 2
Fotoliu Margo 3
Fotoliu Margo 4
Fotoliu Margo 1_thumb
Fotoliu Margo 2_thumb
Fotoliu Margo 3_thumb
Fotoliu Margo 4_thumb
1457 lei
Reducere: -30%
1007 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

floral

Livrare gratuita: 10 zile

Fotoliu Margo

Dimensiuni :

- L73 B78 H112 cm

Materiale finisaj:

- textile polyester

Tapiterie/ umplutura:

- baza Arcuri zig zag

- penopoliuretan

Structura:

- lemn masiv, PAL , metal, MDF

Gasiti-va cel mai confortabil loc de acasa si bucurati-va de linistea unei pause relaxante. Fotoliul Margo va va oferi confort impecabil pentru a va petrece in buna dispozitie fiecare moment in confortul de acasa . Silueta distinctiva a fotoliului adauga stil si personalitate interiorului. Fotoliul este tapitat cu material de inalta calitate cu suprafata neteda si catifelata , placuta la atingere. 
Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Deteriorari cu un astfel de caracter nu vor fi acceptate ca reclamatie

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Bratele fotoliilor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete : 1

Pachet 1: 82/77/95 cm., greutate  15 kg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Margo 29.00 Lei 18.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us