Maner mobila ЕМ-067 | Vellea Home

Maner mobila ЕМ-067

125 mm , crom

5 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 7 zile

Maner mobila ЕМ-067
 
Dimensiuni:
- L125 mm/ distanta dintre gauri  ̴  96 mm
Material:
- aluminiu
Suprafata/culoare:
- crom
Bucataria sau sufrageria noua va avea un aspect mai modern si sofisticat cu acest model de maner. Manerul este din aluminiu si are o suprafata neteda si fina.
Atentie!
Dimensiunea fiecarui maner este diferita in functie de distanta dintre gaurile de montaj.
Manerul se comanda individual sau ca parte dintr-o comanda de mobilier. Nu se poate schimba cu alt model de maner din produsele standard.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea servicii

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Maner mobila ЕМ-067 4.00 Lei 0.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Ultima vizualizare

Follow us