Masa dining Elinor /extensibila/, Elinor, nuc | Vellea Home
Elinor

Masa dining , nuc

Masa dining Elinor /extensibila/ 1
Masa dining Elinor /extensibila/ 2
Masa dining Elinor /extensibila/ 1_thumb
Masa dining Elinor /extensibila/ 2_thumb
1276 lei
Reducere: -29%
900 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Masa extensibila pentru dining, Elinor
 
Dimensiuni:
- L119/147,5 B80 H75 cm.
Blat:
- PAL furniruit, 32 mm, fag furniruit
Structura/picioare:
- lemn masiv
Acoperire:
- bait solubil in apa
- lacuire PU
 
Productia locala de scaune si mese, neegalata pana acum, este evidenta in fiecare model din catalogul nostru. Masa Elinor este un exemplu de calitate foarte inalta a manoperei, intruchipata intr-un design elegant si stilat. Blaturile mesei sunt confectionate din PAL furniruit cu furnir de fag si are grosimea de 32 de mm.
Decorul de lemn natural ii confera interiorului caldura si frumusetea materialelor naturale.
Structura si picioarele mesei sunt confectionate din lemn masiv de inalta calitate. Masa are o rezistenta foarte mare si o viata indelungata. Toate suprafetele sunt lacuite cu lac foarte rezistent care pastreaza calitatile materialului natural un timp indelungat. Culorile suprafetelor sunt special alese pentru a va inlesni asortarea cu mobilierul deja existent in locuinta.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir - sunt posibile eventuale diferente intre nuantele produselor individuale. In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari ale produselor NU SUNT acoperite de garantia lor.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Nr. pachete: 2
Pachet 1: 120/80/75 cm., greutate 16 kg.
Pachet 2: 75/13/13 cm., greutate 6 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Elinor 29.00 Lei 15.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us